Kik vagyunk mi?

A Datingscout több mint 15 éve rendszeresen teszteli a jól ismert online társkereső weboldalakat és mobil alkalmazásokat, valamint a legújabb, feltörekvő online társkereső platformokat. Tudj meg többet rólunk és arról, hogyan kezdődött minden ezen az oldalon.

Online-társkeresés 15 éve

Tudd meg, mi mozgatott minket, hogy mindig motiváltak maradjunk a küldetésünkben az idők során..

 

2021: Online Dating for Dummies Book a Datingscout szerkesztőjétől

Chris Pleines, a társkereső szakértőnk a Datingscoutnál, írt egy könyvet  Online Dating for Dummies címmel. Rengeteg segítséget és tippet ad a szingliknek, hogyan igazodjanak el az Online társkeresés dzsungelében, és arról is, hogy hol van a legnagyobb esélyük arra, hogy megtalálják a keresett randit. Az Online Dating for Dummies a vezető könyvesboltokban és az online áruházakban, például az Amazonon is kapható.

Online Dating für Dummies

És most?

A koronavírus továbbra is folyamatos terhet jelent. A lezárások és a kapcsolattartási korlátozások ellenére a szinglik még mindig online keresnek partnert. Ezért tovább bővítjük szolgáltatásainkat más országokra is. Most már Olaszországban, Franciaországban, Svédországban, Brazíliában és Finnországban is segítünk olvasóinknak a szerelem megtalálásában. Ezen kívül pedig a jövőben is számos országban számíthattok a Datingscout társkereső szakértőinek ajánlásaira, hiszen továbbra is tervezzük a terjeszkedést.

2020: Koronavírus Járvány és az Online Randizás Virágzása

A globális koronavírus-járvány mindannyiunkat új kihívások elé állított, és nehézséget okozott a randik terén is. Az első hónapokban a fertőzéstől való félelem miatti utazási és kapcsolattartási korlátozások az online társkeresésben is megnyilvánultak. Az egyedülállók inkább otthon maradtak biztonságban, és nem mentek el randizni és új emberekkel találkozni.

A társkereső szolgáltatások világszerte gyorsan reagáltak, és kockázatmentes randi alternatívákat, például videochateket kínáltak. Mégis, a hetekig tartó elszigeteltség után sokan nem akartak többé egyedül lenni, és elkezdtek online partnert keresni.

Az online társkeresés virágzik, és mi is növekedünk. Most a dániai szingliknek segítünk kiválasztani a megfelelő társkereső oldalt, és tippeket adunk nekik a megfelelő partner kereséséhez.

Ettől az évtől kezdve mi vagyunk az első és egyetlen olyan online társkereső összehasonlító weboldal, amely képes valós idejű adattáblázatokat mutatni az egyes társkereső oldalak új tagjainak számáról és a tagok aktivitásáról, összehasonlítva az azonos kategóriába tartozó más társkereső portálokkal.

2019: Milyenek az online randizók világszerte?

Szeretnénk megismerni és összegyűjteni a szinglik egyedi adat halmazát világszerte, hogy azt mesterséges intelligencia segítségével elemezhessük. A világ első ilyen jellegű tanulmánya a különböző profilképek jellemzőit vizsgálja és magyarázza - az arckifejezésektől, hátterektől, hobbiktól, kiegészítőkön át a randizási szándékokig. A tanulmány több mint 24 millió profilképen alapul.

Természetesen nem csak az Egyesült Államokban gyűjtünk adatokat. Valójában összesen 16 országból gyűjtöttünk már. Folyamatosan frissítjük tanulmányainkat, hogy ne maradjunk le semmilyen fotótrendről és tippről.

A DatingScout mostantól Spanyolországban is elindult és elérhetővé vált.

2017/2018: Tovább bővülünk!

Összehasonlító portálunk világszerte tovább növekszik: Az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Új-Zélandon, Szingapúrban és Hongkongban is elérhetővé vált.

2016: Terjeszkedés és Facebook tanulmány

LMU Logo

A társkereső oldalakat összehasonlító portálunk egyre népszerűbbé válik. Terjeszkedünk a szomszédos országokba, Svájcba és Ausztriába. Csapatunk bővül, és új kihívásokkal nézünk szembe.

Végül a müncheni Ludwig Maximilians Egyetemmel együttműködve közzétesszük a második nagy Facebook-tanulmányunkat több mint 10 000 profillal és 4,2 millió adatsorral.

2015: Datingscout a Szilícium-völgyben

Részt veszünk a német szövetségi kormány German Accelerator startup programjában, amely lehetőséget ad a német startupoknak, hogy tanuljanak a kaliforniai Szilícium-völgy "igazán nagyjaitól".

Itt több hónapon keresztül a helyszínen tanulmányozzuk az amerikai társkereső piacot. Sokat tanultunk itt, hiszen rengeteg társkereső oldalt fejlesztenek az USA-ban, és mi ott lehettünk a kellős közepén.

2014: A Datingscout Bővítése

Az online társkeresés csapdává válhat: a zavaros elrendezések, a rejtett költségek és a jól szervezett csalók gyorsan elronthatják a flörtölés örömét. Küldetésünk, hogy óva intsünk ezektől a csapdáktól, és biztonságos társkereső oldalakat ajánlunk - a legjobbakat. Más társkereső ismertetők és összehasonlító oldalak olyan információkat közölnek az online társkereső platformokról, amelyek vagy elavultak, hiányosak vagy nehezen érthetőek.

Ennek ellensúlyozására bővítjük blogunkat hasznos tartalommal - tesztekkel és élménybeszámolókkal, és elkezdünk tanulmányokat tervezni az online társkeresés témájában, hogy a legjobb választ adjuk az egyszerű kérdésre: "Melyik társkereső oldal illik hozzám a legjobban?"

2008: A Randizási Útmutató

Blogunk egyre több látogatót vonz, mivel rendszeresen tesztelünk új társkereső oldalakat és alkalmazásokat. Ismereteink az online társkeresésről és a társkereső oldalak felhasználóinak szándékairól egyre megalapozottabbá válnak. Ebből kiindulva egyre változatosabbá tesszük blog cikkeinket és véleményeinket, hogy megfeleljen annak, amit látogatóink tudni szeretnének.

2007: A Blog

Informatikus hallgató és egyedülálló?

Ez a szabály a baráti körünkben. A szak magas követelményei, valamint a nők kirívó hiánya az informatika szakon, aligha teszi lehetővé, hogy az egyetemen kívül ismerkedjünk gyors flörtölés céljából.

Az online társkeresés tökéletes megoldásnak tűnik számunkra. Az iparág azonban még messze nem olyan sokszínű, mint amilyen 12 évvel később lesz. A komolyságot sugárzó és valódi sikert ígérő társkereső irodák nem a diákok számára vannak beárazva. Emellett nem vagyunk hajlandóak fizetni olyasmiért, aminek abszolút sikerére nem számíthatunk.

Mégsem adjuk fel a reményt, és hamarosan zseniális ötletünk támad, hogyan használhatjuk a társkereső oldalakat anélkül, hogy pénzt veszítenénk. Saját blogot építünk, ahol bemutatjuk és összehasonlítjuk a piacon elérhető különböző online társkereső oldalakat. Cserébe ingyenes demó fiókokat kapunk.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy segítsünk az embereknek a világ minden táján eligazodni az online társkeresés világában, hogy bármilyen típusú kapcsolatot találhassanak, amit keresnek. A mi feladatunk, hogy megkönnyítsük az online partnerkeresést. 

 

Mi a DatingScoutnál az egységes piac független és objektív megfigyelőinek tekintjük magunkat. Az online társkereső szolgáltatókat minőségük, hatékonyságuk és megbízhatóságuk - azaz az ár-érték arányuk - szempontjából teszteljük.

Nemcsak a napról napra növekvő egyedülálló piacot szeretnénk számodra átláthatóvá tenni, hanem nagyon praktikus tippeket is szeretnénk átadni, hogyan maximalizálhatod személyes sikereidet az online társkeresésben. Mindenekelőtt meg akarjuk óvni a szingliket attól, hogy sok pénzt és időt veszítsenek.

Oldalunk négy területre oszlik:

I. A Társkereső Oldalak Tesztelése és Összehasonlítása

Szeretnénk megmutatni neked az online partnerkeresés különböző lehetőségeit - a különbséget a társkereső oldalak, társkereső irodák, társkereső alkalmazások és más típusú platformok között -, hogy végül megtaláld a legjobb lehetőséget. Minden online társkereső szolgáltató más-más funkciókat és árkategóriákat kínál, és megvannak a maga erősségei és gyengeségei. Mélyen belemerülünk az egyes online társkereső platformok tesztelésébe és véleményébe, hogy nyugodt lelkiismerettel regisztrálhass, és azt kaphasd a pénzedért amit remélsz.

online-tarkesero-tippek

II. Online Randizási Tippek

Az általunk közzétett cikkekben a flörtölés, a párkapcsolat és minden, ami az online társkereséssel kapcsolatos megtalálható. Kínálatunk érinti a jó profil létrehozására vonatkozó tippeket, a legjobb feltöltendő fotók kiválasztását, és egyéb tippeket az online társkereső sikeréhez szükséges eszközök beállításához. Cikkeket írunk arról is, hogyan viselkedjünk a társkereső oldalakon, és hogyan lépjünk kapcsolatba a többi taggal a leghatékonyabban - azzal a végső céllal, hogy sikereket érjünk el az új emberek megismerésében és a romantika megtalálásában az online társkereső oldalakon.

III. Online Társkereső Tanulmányok és Sajtó

  1. A DatingScout tanulmányokat tesz közzé az online társkeresés magyar vonatkozásáról. Van egy nemrégiben készült 2022-es tanulmányunk, amely több mint 22 millió online társkereső profilképet elemzett 11 országból, ahol mesterséges intelligenciát használtak, hogy betekintést nyerjenek az online társkereső felhasználók viselkedésébe, önjellemzésébe és szexuális orientációjába. 
  2. A DatingScout megbízható forrása és közreműködője volt olyan híres sajtóorgánumoknak, mint a Cosmopolitan, a Women's Health, a Bustle és mások. 

IV: Felhasználói Tapasztalatok

Küldetésünk teljesítése érdekében fontos, hogy átláthatóbbá tegyük az online társkereső piacot, ezért visszajelzéseid kulcsfontosságúak.

Éppen ezért nálunk minden társkereső oldalt értékelhetsz, és fontos információkat oszthatsz meg a többi olvasóval. Vagy más felhasználók értékeléseit is böngészheted hasonló módon, mint például a TrustPilot oldalra látogatva. A felhasználói tapasztalatokat minden tesztértékelésen megtalálod!

Természetesen bármikor felveheted velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdésed van, vagy ha új oldalt szeretnél javasolni tesztelésre.

Kreditek

2014-ben részt vettünk egy Szilícium-völgyi német start-up programban, a German Acceleratorban, ahol alapos betekintést nyertünk az amerikai és nemzetközi online társkereső piacba.

Minden tanulmányunkat a müncheni Ludwig Maximilian Egyetemmel együttműködve publikáljuk.

Végezetül pedig köszönetet szeretnénk mondani a sajtónak, így például a Women's Health, Cosmopolitan, Bustle, UpJourney stb újságoknak, akik segítettek nekünk abban, hogy szélesebb közönséghez jussunk el. Nemzetközi televíziós szerepléseink is vannak (Good Morning Germany, BR Televízió, stb.) és nemzetközi rádiós vendégszerepléseink (The New Wave, Deutschlandfunk, stb.), ahol interjúkat adtunk. A sajtó nagyon jól ismer minket. Mint társkereső szakértőkre és tanulmányunkra már több mint 300 alkalommal hivatkoztak már. 

A DatingScout alapítóját és társkereső szakértőjét, Chris Pleines-t meghívták a világ egyik legnagyobb online marketing konferenciájának, az iDate-nek a kulcs előadójának is.  

Az Online Társkeresés Sikerének Elkötelezettje

A Datingscout csapata folyamatosan bővül, és arra törekszik, hogy a lehető legjobb információkat nyújtsa neked, amikor partnert keresel, és világos áttekintést adjon az online társkeresés dzsungeléről.

Ezt a weboldalt ti, kedves olvasóink támogatjátok. Ha valamelyik linkünkön keresztül regisztráltok egy társkereső oldalon, partneri jutalékot kapunk. Ez azért fontos, hogy ingyenes, átfogó teszt értékeléseket tudjunk nyújtani, és hogy szerkesztőségünket fizetni tudjuk. Nincsenek további költségek számodra, ha úgy döntesz, hogy a mi linkjeinken keresztül regisztrálsz. Sok itt található webhely esetében egyáltalán nem kapunk semmilyen kompenzációt. Ez azonban nem befolyásolja a minősítésünket. 

Továbbá, nem kapunk jutalékot, ha úgy döntenél, hogy lemondod a társkereső alkalmazás előfizetését. Ezért nincs ösztönzésünk arra, hogy olyasmit ajánljunk, ami nem kielégítő számodra. ;-)

Sok sikert kívánunk a nagy szerelemhez vezető úton :)

 

Az alábbi országokban vagyunk elérhetőek számodra: