A legjobb társkereső appok 2024 Magyarországon

www.elittars.hu

Tagok 80.000
Nemek Aránya

50 %
50 %
 • Legjobb társkereső oldal művelt szakképzett emberek számára, hogy könnyen megtalálják a párjuk
 • Személyiségfelmérés a nagymértékben kompatibilis találatokért
 • A profilokat az ügyfélszolgálat ellenőrzi
 • Korlátozott funkcionalitás fizetős tagság nélkül
 • A tagok 82%-a egyetemi végzettségű
 • A Elittárs tagok több mint 90%-a 30 év feletti
www.badoo.com

Tagok 203.000
Nemek Aránya

35 %
65 %
 • Ez a közösségi hálózat azok számára jobb, akik barátságot vagy alkalmi kapcsolatokat keresnek
 • A csatlakozás ingyenes, de a Badoo prémium funkciókat kreditekkel vagy prémium tagsággal lehet elérni
 • A felhasználók többsége késő tizenéves és fiatal felnőtt
 • Az alkalmazásban nagy a tagok aktivitása
 • A Badoo mobil app ingyenesen letölthető
tinder.com

Tagok 160.000
Nemek Aránya

39 %
61 %
 • Könnyű lapozós funkció a profilok lájkolásához vagy dislájkolásához
 • Több millió tagot érhetsz el
 • LMBTQ+ tagok regisztrációját is szívesen látják
 • Más alkalmazásokhoz, például Spotify-hoz, Snapchathez stb. csatlakoztatható
 • A biztonság hiánya, amikor a profil hitelességéről van szó
 • Korlátozottan elérhető profil információk
 • A lapozások a Tinder fotók alapján történnek másodpercek alatt, ami kissé felületessé teszi

A legjobb ingyenes társkereső appok - gyógyír a magányos szívedre?

Gyakran ünnepeljük a szingliségben rejlő erőt és gyönyöröket, de van egy fájdalmas velejárója is, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül: a magány. Lehet, hogy egy ideig nem érzed, de amikor hazatérsz egy barátokkal töltött mozis este vagy hosszú munkanap után, és a komfortzónádban vagy, utolérhet a kongó egyedüllét érzése.

Szinglinek lenni egyrészt szórakoztató és erősnek érzed magad tőle: a saját szabályaid szerint élheted az életed, karriert építhetsz, és a saját fejlődésedre tudsz fókuszálni. Másrészt viszont, eljutsz arra a pontra, amikor a barátaid végre megállapodnak, és a szokásos esti programjaitok helyett hétvégente randizni járnak.

Ilyenkor rádöbbensz, milyen jó is az, ha van valakid - egy romantikus társ, egy kellemes randi, vagy egy laza partner, akivel alkalmi randizhatsz minden kötelezettség nélkül. Muszáj lesz tenni valamit, igaz?

Szeretnél…

 • Jókat chatelni egy baráttal?
 • Kellemes estéket tölteni valakivel?
 • Egy esélyt, hogy végre megtaláld a lelki társadat?
 • Egy futó kalandot?

De…

 • Kevés időd van randizásra
 • Csak hétvégente érsz rá
 • A saját lakásodon akarsz randizni
 • Nem tudod, hol találj egy szexi randipartnert

Akkor az online társkereső alkalmazások pont neked valók!

Napjainkban már olyan kényelmesek a randi appok, hogy egyre többen csatlakoznak hozzájuk. Manapság a heteroszexuális párok kb. 40%-a és az egynemű párok 65%-a társkereső alkalmazásokon jött össze. Ezt a tanulmányt szociológusok készítették, akik egy kérdőív segítségével számszerűsítették, hogyan találkoznak és maradnak együtt a párok. Az eredményekből látszik, hogy az elmúlt években mennyire elfogadottá váltak a társkereső alkalmazások. Használatuk a mai modern időkben a romantikus vagy szexpartner keresésnek egyik legnépszerűbb módja.

Ezen felül, a legjobb társkereső appok nagy segítségedre lesznek abban, hogy párkapcsolatot találj. Végtelen választási lehetőséget kínálnak, amelyek között biztosan találsz valakit, akivel úgy összeilletek, mint borsó meg a héja.

Ez azt jelenti, hogy nem kell már sokáig szerelem nélkül, szingliként élned. Csatlakozhatsz más szinglikhez, akik ugyanazt a melegséget - vagy szórakozást - keresik, amit te, ha belépsz a hálózatukba olyan online társkereső appokon, mint a Tinder, a Bumble vagy a Facebook Társkereső.

Tarskereso App nok Maganyos

Melyik társkereső app a legjobb számodra? A legjobb ingyenes társkereső applikációk!

A társkereső alkalmazásoknak hála, egy randit pont olyan könnyű összehozni, mint házhoz rendelni a pizzát. Már több ezer olyan randi app áll rendelkezésre mint a Tinder, Facebook Társkereső, Bumble és a Happn, és mind arra várnak, hogy kipróbáld őket és matcheket találj. Vannak köztük ingyenes társkereső applikációk, mások pedig bizonyos csoportok igényei szerint lettek testre szabva. A társkereső alkalmazások egész világa várja, hogy felfedezzük őket. Könnyű elveszni az elérhető társkereső appok végtelen listájában, így az igazi kérdés az, hogy ezek közül a randi appok közül melyik illik leginkább a te igényeidhez?

Ha úgy gondolod, hogy az életben a legjobb dolgok ingyen vannak, kipróbálhatod az ingyenes társkereső appok közül a legnépszerűbbeket:

 • Tinder
 • Badoo
 • Twoo

A statisztikák szerint a látogatottság mérete és a profilok megoszlása alapján ezek a legnagyobb ingyenes társkereső applikációk Magyarországon. A Tinder az első, a Badoo és a Twoo egyenlő arányban osztozik a második és a harmadik helyen.  Ha népszerű és ingyenes appokat keresel, akkor próbáld ki a Tindert, a Badoot, a Twoot, a Facebook Társkeresőt, a Bumble-t és a Happn-t.

Ingyenesek a társkereső alkalmazások?

Az ingyenes társkereső appokat ingyen letöltheted, létrehozhatsz egy profilt és fizetés nélkül használhatod az alapfunkciókat. A legtöbb alkalmazás azonban érdekes prémium funkciókat kínál, amelyek jobb használhatóságot tesznek elérhetővé.

Még az olyan randi appokon is, mint a Tinder, Badoo és Bumble, ahol az alapfunkciók használata ingyenes, egyre többen mondják, hogy megéri fizetni a felkínált prémium funkciókért. A prémium funkciók előnyei változnak attól függően, hogy melyik társkereső appot használod, de ezek a prémium funkciók leginkább azt jelentik, hogy kiemelt profilod lesz, ami több matchet fog bevonzani, és manuálisan módosíthatod a lokációdat.

Végső soron, az, hogy egy társkereső app mennyire hasznos számodra, azon múlik, hogy neked mire van szükséged. Nem számít, hogy a társkereső app ingyenes vagy prémium, amit keresel, az fogja meghatározni, hogy a randi app meg tudja-e adni neked, amit akarsz. Tartsd észben, hogy neked kell tudnod, hogy egy bizonyos társkereső alkalmazás megéri-e neked, vagy sem.

A társkereső appok története

Volt idő, amikor sokak számára furcsa és ismeretlen dolognak számított olyasvalakivel randizni, akit online ismertünk meg. Napjainkban azonban a fiatalabb generáció diktálja a változást abban, ahogy az online ismerkedésre tekintünk.

A koncepció az 1940-es években látott napvilágot a párkeresés ötletéből, amit egy, az egyesült államokbeli New Jersey-ben működő cég teremtett meg. A cég egy kérdőívet töltetett ki a párkeresőkkel, ez alapján próbálta felmérni, hogy mennyire illenek egymáshoz.

Az elképzelés, hogy a profiljuk alapján párosítsuk össze az embereket, forradalmasította a társkeresést. Később, ahogy sok évre rá az internet is elterjedt, sokan megismerték az online társkereső oldalakat.

A társkereső alkalmazások a mobil társkeresés egyik származéka, amely 2003-ban kezdett formálódni. A ProxiDating volt az egyik első cég, amelyik társkereső szolgáltatást nyújtott, Bluetooth-on keresztül összekapcsolva az egy bizonyos távolságon belül lévő felhasználókat.

A Match.com, a Webdate és a Lavalife szintén úttörői voltak a mobil randizásnak 2004 elején, amikor az internet elkezdett gyorsan terjedni és elérhetővé vált a háztartások számára. De ami igazán forradalmasította a mobiltelefonokon keresztüli társkeresést, az a Tinder 2012-es bevezetése volt - ez mindent megváltoztatott.

Az okostelefonok népszerűségével együtt ebből is trend lett. Amikor 2012-ben a Tinder mindenki számára elérhető lett, egy új korszak kezdődött a világ romantikus történelmében - közelebb hozva egymáshoz a boldogan húzgáló szingliket, mint azelőtt bármi. Azóta sok tinder-koppintás jelent meg a társkereső színtéren.

A társkereső applikációk becsült piaci értéke 7.05 milliárd USA dollár; a piacot a Tinder uralja figyelemre méltó 72%-os részesedésével. A társkereső alkalmazások üzletágának további növekedése várható, ahogy a romantikát hajszolva egyre többen és többen fordulnak a randiappokhoz.

Hogy működnek a társkereső appok?

A társkereső appok alapvetően a közösségi média egy másik formája, ahol a felhasználó célja a társkeresés. A legtöbb felhasználóval rendelkező alkalmazások, mint a Tinder, amely a 18-29 év közötti fiatalabb felhasználók többségét vonzza, általában népszerűnek számítanak. Tehát, hogyan működnek a társkereső applikációk?

 • A legtöbb randi app ‘igen’ és ‘nem’ válaszokon alapuló, jobbra vagy balra húzással párosítja össze a felhasználókat.
 • Ahogy a Tindernél is, az ‘igen’ vagy ‘nem’ funkcióval gyorsan eldöntheted, hogy tetszik vagy sem, akit látsz.
 • Vannak helyalapú applikációk, amelyek a közeledben lévő felhasználókkal matchelnek össze.

Ez a formátum általában olyan randi appokra jellemző, amelyeket mobilos használatra terveztek, a webes verzióknál pedig kevésbé működik. Nagyon sok web alapú társkereső oldal azonban kiterjeszti portfólióját a mobil felhasználókra is, olyan alkalmazást kínálva, amely a weboldallal egyenértékű használhatóságot nyújt.

 
No Aki Tarskereso App

A társkereső appok algoritmusa

A társkereső appokat gépi tanuló algoritmusok (ez egy felvágós kifejezés a számítógépek ‘tennivalók’ listájáról) vezérlik, amelyek a magukról adott információk alapján párosítják össze az embereket.

Általánosságban, a legtöbb társkereső app algoritmus úgy van beállítva, hogy a következő tényezők alapján párosítsa össze a felhasználókat:

 • Tartózkodási hely
 • Preferált távolság 
 • Prererált kor
 • Jellemvonások / Érdeklődési kör
 • Vonzalom
 • Népszerűség

Egyszerűen fogalmazva, az algoritmust a felhasználók tanítják meg arra, hogy mit tegyen. Nem csak arra tervezték, hogy adatokat gyűjtsön, hanem, hogy tudja, mit preferálsz, és mit teszel. Például eltávolítja azoknak a profilját, akik nem tetszenek neked, és olyan proflokat mutat, amelyekhez hasonlókat korábban lájkoltál.

Siker tipp: minél népszerűbb a profilod, annál több matchet fogsz vonzani. Ezt úgy érheted el, hogy egy jól sikerült, nagy felbontású profilképet állítasz be és egyedi bemutatkozó szöveget írsz.

Társkereső appok vs. társkereső oldalak

A legtöbb társkereső oldalnak van egy alkalmazás verziója is. Van olyan oldal, amelyiknek ingyenes az applikációs változata, más oldalaknál az apphoz való hozzáférés a tagság velejárója.

Az érem másik oldala, hogy többnyire azért ingyenesek a társkereső appok, mert hirdetésekből és applikáción belüli vásárlásokból - pl. amikor zsetonokat veszel, hogy további funkciókat elérj - szereznek bevételt.

A társkereső app használatának néhány előnye a társkereső oldalakkal szemben:

 • Könnyebben elérhető mobiltelefonról
 • Lehetővé teszi, hogy közösségi médiás, például Facebook profillal lépj be
 • Könnyebb fotó feltöltés
 • Az audió és videó hívások kényelmesebbek
 • Bárhol, bármikor találhatsz valakit, akivel randizhatsz - a napi utazgatásod közben vagy akár a fürdőkádban ülve

Érdemes azonban megjegyezni, hogy a társkereső oldalak több funkciót kínálnak, hiszen sokkal több mindent lehet csinálni számítógépen, mint mobiltelefonon.​​​​​​​

A társkereső appok és a szexrandizás kultúrája

Az emberek különböző okokból használnak társkereső appokat. Vannak felhasználók, akik hosszútávú, komoly kapcsolatot keresnek, de olyanokat is találsz, akiket az alkalmi ismerkedés érdekel.

Az online társkeresés által mindenki számára könnyebb lett új emberekkel ismerkedni, mint valaha azelőtt. Ezáltal a felhasználók romantikus partnereket, komoly kapcsolatot találnak, sőt házasságig is eljutnak. Azonban nem minden egyedülálló szeretné kimondani a boldogító igent.

Van, hogy az emberek szexpartnert keresnek - és ez rendben is van. Az alkalmi társkeresésben nincs semmi újdonság. Az egyéjszakás kalandot nem most találták fel:  az idők kezdetet óta létezett.

Tarskereso Alkalmazasok par Tarskereso

A társkereső alkalmazások térnyerése révén még könnyebb lett alkalmi partnert találni, mert jobban hozzáférhető mindenki számára. A társkereső appok olaj az egyéjszakás kalandok és a szexrandizás kultúrájának tüzére, amely úgy ég, akár a pokol. Az avatatlanok kedvéért, a szexrandizás ezt jelenti:

 • Az alkalmi szexuális élmények elfogadása és az arra való bátorítás
 • Ezek a tevékenységek magukba foglalják az egyéjszakás kalandokat, de nem csak arra korlátozódnak
 • Nincs érzelmi kötődés vagy hosszú távú elköteleződés

Azért léteznek társkereső appok szexpartnert kereső szingliknek, mert nagy az igény erre, és különböző vágyakat, közönséget és célokat szolgálnak ki — egy okkal több, hogy körültekintően válaszd ki, melyik társkereső apphoz csatlakozol. Nézz utána egy bizonyos társkereső alkalmazásnak és ismerd meg, miről szól, kik alkotják a tagokat, milyen árai vannak, és minden fontos részletet, mielőtt fejest ugranál bele.

Randi app típusok

Különböző fajta randi appok léteznek, amelyek speciális szolgáltatásokat nyújtanak, hogy minden igényedet kielégítsék. A lehetőségek széles választékának köszönhetően könnyebb megtalálnod pontosan azt, amit keresel.

Az online társkeresés egyik előnye, hogy a kezedbe helyezik az irányítást. Kipróbálhatod a különféle applikációkat és eldöntheted, melyek működnek a számodra. Egy kis iránymutatás:

Társkereső appok randizásra, szórakozásra, és talán többre is

Sok népszerű randiapplikációt olyan általános célokra használnak a tagok, mint randizás, szexpartner keresés, vagy komoly kapcsolat keresése. Csak azon múlik, hogy te és a párod mit akartok. Ha egy semlegesebb társkereső alkalmazást próbálnál ki, íme néhány opció:

 • Tinder
 • Badoo
 • Bumble

Társkereső appok, hogy szerelmet találj

Végső soron léteznek olyan társkereső applikációk, amelyek segítenek valami komolyabbat és hosszú távút találnod. Ezeket eredetileg is úgy hozták létre, hogy segítsenek megtalálnod a ‘nagy Ő’-t.

 • Randik
 • Love.hu
 • CTK.HU

Randi appok az alkalmi társkereséshez

A következő társkereső applikációk alkalmasak az alkalmi társkeresésre. Ezek a típusú appok olyanok számára vannak, akik kizárólag gyors, elköteleződésmentes szórakozást keresnek. A ‘vadság’ mértéke attól függ, milyen jellegű társkereső appot választasz.

 • iDates
 • Tinder
 • Bumble

Társkereső alkalmazások professzionálisoknak

Ezek a randi appok olyan fiatal (és belül fiatal) professzionális at szolgál ki, akiket a karrierjük túlságosan leköt ahhoz, hogy társat találjanak.

 • Elittárs
 • Randivonal
 • Párom.hu

Meleg társkereső appok

Miközben nincs hiány a minden közönséget és érdeklődési kört kiszolgáló társkereső alkalmazásokból, vannak, amelyeket kimondottan az LQBTQ+ közösség számára fejlesztettek, speciális meleg társkereső appok és leszbikus társkereső appok.

 • Romeo (gay)
 • Bumble
 • Her (leszbikus)
 • Grindr (gay)

Ezeket vedd figyelembe, amikor eldöntöd, hogy melyik társkereső apphoz csatlakozol

A legtöbb alkalmazást ingyenesen telepítheted és ingyenes a regisztráció. Így egészen rövid idő alatt ki tudsz próbálni néhányat, és megtalálhatod azt az applikációt, amelyik legjobban működik számodra. Néhány tényező, amit érdemes figyelembe venni, amikor kiválasztod, hogy melyik apphoz csatlakozz:

 • Milyen típusú párkapcsolatot keresel?

Mielőtt még eszedbe jutna randiappra regisztrálni, először is győződj meg arról, hogy tisztában vagy vele, mit szeretnél. A partnerkeresés sikerének kulcsa ezen a platformon az, hogy a megfelelő randi apphoz csatlakozol, ami meghozhatja neked a várt eredményt.

 • Mik az applikáció korlátai?

Le kell ellenőrizned az alkalmazás funkcióit és azt, hogy milyen lehetőségeket kínál. Bizonyosodj meg arról, hogy megadja neked, amire vágysz, és kielégíti az igényeidet. Például hasznos lehet tudni, hogy létezik-e webes változata.

 • Mennyire egyszerű vagy nehéz a regisztráció?

Néhány randi apphoz, például a Tinderhez, nagyon könnyű csatlakozni, míg mások, mint a Badoo, több azonosítási feltételt írnak elő, mielőtt teljes értékű tag lehetsz. Nézd meg az Általános Szerződési Feltételeket, és hogy mennyi időbe fog telni a profilod felépítése. A hosszadalmasabb regisztráció, amelyik fényképes beazonosítást is magában foglal, illetve több profiladat megadását kéri, macerásnak tűnhet, de végső soron ez biztosítja a megbízhatóbb interakciókat a tagok között.

 • Mennyire biztonságos a randi app? Biztonságban lesznek a személyes adataid?

Ez az egyik legfontosabb dolog, amit le kell ellenőrizned. A biztonságod kell legyen a fő prioritásod, amikor társkereső appokhoz csatlakozol, főleg olyanokhoz, amiket teljesen ingyenesnek hirdetnek. Győződj meg arról, hogy a társkereső app rendelkezik vannak olyan biztonsági funkciókkal, amelyek megvédenek minden fajta lehetséges károkozástól.

 • Milyen beállítottságú a társkereső app közössége?

Ha ezt leellenőrzöd, akkor rögtön tudni fogod, hogy találsz-e hozzád illő partnert az apphoz csatlakozott tagok között. Tájékozódhatsz erről megbízható vélemény oldalainkon, ahol teszteljük az applikációkat és javaslatot teszünk azzal kapcsolatban, hogy érdemes-e időt szánnod rájuk, vagy sem.

Megérik a társkereső appok?

Megéri beteljesíteni az igaz szerelemről vagy az alkalmi randizásról dédelgetett álmaidat egy online társkereső app használatával? Íme néhány pro és kontra, hogy segítsünk a döntésben:

Mellette szól:

 • Nagy felhasználó bázis
 • Növekvő privát szféra
 • Anonimitás
 • Gyors összeköttetés sok potenciális randipartnerrel
 • Kényelmes használat
 • Gyorsabb kommunikáció
 • Találkozhatsz a közeledben lévőkkel
 • Kötődésmentes kalandokat találhatsz

Ellene:

 • Rossz szándékú emberek
 • Könnyen becsaphatnak
 • A túl sok lehetőség zavaró lehet
 • Lehetségek kamu profilok

Siker tippek: Mire figyelj, amikor társkereső alkalmazásokhoz csatlakozol

 • Legyél transzparens!

Állj készen arra, hogy valósághűen mutatod be magad, ne ess bele a kamu profilok létrehozásának csapdájába! Ha azt teszed, értelmét veszti a társkereső apphoz való csatlakozás, aminek az a célja, hogy találj valakit, akivel a való életben találkozhatsz és kapcsolatot létesíthetsz.

 • Legyél óvatos a hamis profilokkal

Az internet általánosságban véve félelmetes hely lehet, ez alól a társkereső appok sem kivételek. Vannak, akik azért használják ezeket, hogy kamu profilokkal behálózzanak vagy átverjenek másokat. Tisztában kell lenned azzal, hogy a szélhámosok és zaklatók ott ólálkodnak a társkereső applikációkon is.

 • Legyél eredeti

Talán elcsépelten hangzik, de egyedül úgy találhatsz valódi randi partnert, ha önmagad vagy. Mindenki jól akar kinézni a profilképén, de csak akkor találhatsz valakit, aki teljesen illik a személyiségedhez, ha önmagadat adod.

 • Biztonság és privát szféra a társkereső appokon

Ha élvezni akarod az ismerkedést, fontos, hogy kövesd az alábbi javaslatokat, hogy biztonságban maradj és elkerüld a szélhámosokat.

A személyes adataid védelme érdekében ne oszd meg a teljes nevedet, telefonszámodat, címedet és bankszámla információdat. Hogy ezt teljes mértékben elkerülhesd, email címmel regisztrálj, ne pedig közösségi média profillal. Még akkor is, amikor kapcsolatot létesítesz a tagokkal, részesítsd előnyben az applikáció üzenetküldő funkicóján keresztüli kommunikációt más üzenetküldő appok helyett, amelyek felfednék a teljes nevedet és/vagy telefonszámodat. Arra is van lehetőséged, hogy elhomályosítsd a fotódat és csak olyan felhasználókkal oszd meg, akikben megbízol.

A randiappok többnyire tartózkodási hely szerint párosítják össze a felhasználókat. Részesítsd előnyben azokat az appokat, amelyek egy meghatározott területet használnak a párkereséshez, nem a pontos címedet. Azt is megnézheted, hogy tudod-e manuálisan változtatni a lokációdat. Még egy igazi randi esetében is óvakodj attól, hogy megoszd a tartózkodási helyedet vagy a lakásodon találkozzatok. Nyilvános helyen találkozni a legbiztonságosabb választás, legalábbis a randizás kezdeti szakaszán.

Végezetül: Csak képzeld el, mennyi lehetőség vár rád!

Az online társkeresés az, amivé te teszed. Lehet borzalmas vagy lehet fantasztikus. Készülj fel a csalódásra is, de ez ne vegye el a kedvedet. Húzogass, amíg meg nem találod az igazit - és élvezz minden pillanatot, amit az élmény nyújt majd neked.

Itt az ideje, hogy szórakozz, új emberekkel ismerkedj, és kipróbálj olyan dolgokat, amiket még soha nem csináltál. A társkereső appokon keresztül találhatsz és felépíthetsz egy életen át tartó párkapcsolatokat, vagy olyanokat, amelyek rövid időre nyújtanak szórakozást.

Mindez sokkal könnyebb, ha tudod, melyek a legjobb társkereső appok, és hogyan fordítsd őket a javadr.

A 21. század embere vagy, így végtelen lehetőségek vannak tőled karnyújtásnyira. Készen állsz szerencsét próbálni a társkereső app arénában? Megnézheted a javaslatainkat, hogy segítsen a döntésben!

Chris Pleines, a DatingScout szerkesztője
Chris Pleines
A Datingscout alapítója és az Online Dating for Dummies szerzője
Chris 15 évvel ezelőtt alapította a Datingscout-ot, és ma már ő az egyik vezető Online Társkereső Szakértő. Az Online Dating for Dummies c. könyv társszerzője, valamint az Internet egyik legnagyobb online társkereső tanulmányának szerzője, amely 20 millió profilképet analizál mesterséges intelligencia segítségével. Chris számos tévés interjúban és kiadványban is szerepelt, hogy szakértői tanácsot és online ismerkedési tippeket adjon.

GYIK

Információk

Melyek a legjobb társkereső appok?

Értékeltük a jelenleg legnépszerűbb randi appokat, és van egy top hármas listánk. Lecsekkolhatod őket a fenti összahasonlító táblában.

Van a Facebooknak társkereső alkalmazása?

A Facebook kijött egy új funkcióval, a Facebook Társkeresővel, ahol a tagok ismerkedhetnek és randizhatnak. Ez nem egy különálló alkalmazás, hanem a fő Facebook applikációból elérhető. A társkereső profilod automatikusan elrejtésre kerül azok elől a  Facebook ismerőseid elől, akik szintén használják a társkereső appot.

Hogy kezdj chatelni egy társkereső appon?

Az applikáció sajátosságaitól függ, hogy hogyan tudunk chatet indítani rajtuk. Néhánynak van kacsintás/flört funkciója, mások ingyenes üzenetváltást/chatelést tesznek lehetővé. Sok olyan alkalmazás van, ahol két tagnak matchelni kell, mielőtt kommunikálhatnak egymással. A prémium tagság hozzáférést ad valamennyi kommunikációs funkcióhoz.

App

Működnek a társkereső alkalmazások?

A legtöbb esetben működnek a randi appok. Tonnaszámra találhatsz első kézből származó bizonyságtételeket a felhasználóktól, akik megosztják az alkalmazás használatával kapcsolatos tapasztalataikat. A szituáció mindig más és más, de ha türelmes vagy és megtalálod a megfelelő társkereső appot, amelyik olyan párkapcsolatok találásában segít, amilyet te keresel, akkor minden bizonnyal számodra is működni fog.

Ingyenesek a társkereső applikációk?

A legtöbb app ingyenesen letölthető az alkalmazás áruházakból, mint például az App Store vagy a Google Play Store. Azonban további funkciókhoz (alkalmazáson belüli vásárlás) szükség lehet kreditek vásárlására vagy egy prémium tagság csomagra.

Hogyan válaszd ki a megfelelő társkereső appot?

Ahhoz, hogy a számodra megfelelő randiappot ki tudd választani, először is meg kell határoznod, hogy mi a célod - akár rövid távú, akár hosszú távú párkapcsolatot keresel. Ezután átböngészheted a különböző társkereső alkalmazásokat, amelyeket véleményeztünk, és megtalálhatod azt, amelyik a legjobban illik hozzád.

Melyik társkereső app jó a szexrandizásra?

Megnézheted a legjobb társkereső alkalmazásokat a fenti összehasonlító táblázatban, és leellenőrizheted, melyik felel meg legjobban az ízlésednek. Vannak ingyenes appok, másoknál fizetős a tagdíj. De ne tévesszenek meg az ingyenes applikációk, hiszen gondolnod kell a biztonságra és az adataid védelmére is.

Veszélyesek a társkereső appok?

Minden társkereső app és oldal rejt kockázatokat. Extra óvatosnak és ébernek kell lenned, amikor az alkalmazást használod, amikor információt osztasz meg magadról, és amikor más tagokkal találkozol.