A legjobb alkalmi társkereső oldalak Magyarországon 2024

www.szexrandi.hu

Tagok 15.000
Nemek Aránya

38 %
62 %
 • Szexpartner kereső azoknak, akik szeretnék kiélni legvadabb fantáziáikat
 • A “titkos üzenet” funkció segítségével névtelenül is üzenhetünk a kiszemeltünknek
 • Az amatőr fotók részlegén bárki kiélheti exhibicionista vágyait
 • Egy új fiók létrehozása kb. 3-4 percet vesz igénybe
 • Az oldalon a férfi felhasználók dominálnak
 • Csak prémium felhasználók cseveghetnek más felhasználókkal
www.viszony.hu

Tagok 40.000
Nemek Aránya

48 %
52 %
 • Alkalmi társkereső oldal azoknak, akik titkos viszonyt, alkalmi szexpartnert és flörtölést keresnek
 • Az oldal funkciói segítenek az anonimitás és diszkréció megőrzésében
 • SMS-ezési lehetőséget kínál azok számára, akik megadják telefonszámukat
 • A regisztrációs folyamat kb. 2 percet vesz igénybe
 • A férfi és női felhasználók kiegyensúlyozott aránya
 • Előfizetés nélkül csak prémium felhasználókkal válthatunk üzeneteket
chaturbate.com

Tagok 70.000
Nemek Aránya

22 %
78 %
 • Egy felnőtt weboldal, amely amatőrök élő webkamerás produkcióit mutatja be
 • Rendkívül határozott és szexuálisan nyílt tartalommal bír
 • A fiók létrehozásához 18 évesnek vagy idősebbnek kell lenned
 • Ingyenes hozzáférés az élő előadásokhoz; a prémium tagok pedig privát előadásokon is részt vehetnek
 • Több mint 7 000 000 taggal rendelkezik világszerte
 • Az élő műsorok HD minőségben nézhetőek

Olyan ember vagy…

 • … aki meg akarja élni az erotikus fantáziáit és ki akarja elégíteni a szexuális szükségleteit anélkül, hogy érzelmi kötődések miatt kelljen aggódnia?
 • … aki szeret szexelni, de nem akar kapcsolatban lenni ahhoz, hogy megtehesse?
 • … akinek most ért véget egy komoly kapcsolata, és csak egy futó kalandra vágyik?
 • … aki unatkozik, ezért szexi és izgató kalandokat keres?
 • … aki házas és valami újat és mást keres a kapcsolatán kívül

Ha ezek közül csak egy is rád illik, akkor a legjobb helyen jársz. Vannak, akik hosszú távú kapcsolat reményében használják a társkereső appokat, míg mások elköteleződés nélküli, erotikus találkozásokat, felnőtt szórakozást keresnek. Ha kíváncsi vagy arra, milyen lehet online keresni igazi felnőtt programokat, mindenképpen olvass tovább!

Mit jelent az alkalmi társkeresés?

Amikor randizásról és kapcsolatokról esik szó, gyakran találkozunk az ‘alkalmi társkereső’ kifejezéssel. Egyszerűen fogalmazva, az alkalmi társkeresés azt jelenti, hogy elköteleződés nélküli, laza szexkapcsolatban vagyunk egyszerre akár több partnerrel is, vagy rövid távú kapcsolatokat tartunk fenn. Az alkalmi társkeresésnek több fajtája is létezik:

 • Kötöttségek nélküli kapcsolat vagy felnőtt társkereső
 • Barátság extrákkal
 • Szex az exszel
Alkalmi tarskereso Hazaspar az Agyban

Kötöttségek nélküli kapcsolat, avagy a felnőtt társkereső

‘Kötöttségek nélküli kapcsolat’ például az, ha összejössz egy vadidegennel, akit csak most ismertél meg egy szexpartner kereső oldalon vagy a bárban.

Egy másik példa, ha egyéjszakás kalandba keveredsz valakivel, akit egy ideje már kinéztél magadnak, és most végre az öledbe hullott a lehetőség.

Barátság extrákkal

Ami leginkább megkülönbözteti ezt a típust a többitől, az az első szó: barátság. Ez a fajta alkalmi kapcsolat a barátságot helyezi mindenek fölé. Ez azt is jelenti, hogy a szexpartnered nem feltétlenül idegen a számodra. Lehet egy olyan ismerősöd, aki ugyanúgy vélekedik a randizásról, ahogy te. Az ilyen alkalmi kapcsolatok esetében ha a szex abba is marad egy idő után, a barátság megmarad.

Szex egy exszel

Elvégre le sem lehet betűzni a szex szót ‘ex’ nélkül. Sok oka lehet, amiért egyesek alkalmi szexet folytatnak a volt partnereikkel. Lehet, hogy nagyon be vannak gerjedve, vagy talán úgy érzik, hogy az észbontó szex volt a kapcsolatuk legjobb része.

Ennek ellenére a kötöttségek nélküli kapcsolatok közül ez rejti a legtöbb csapdát, hiszen nagyobb a veszélye a visszacsúszásnak és annak, hogy a régi érzések újra felszínre törnek.

Az alkalmi társkeresésnek természetesen több változata is van. Bár a fent említett három típus a leggyakoribb, az alkalmi társkeresésnek más formái is léteznek attól függően, hogy a különböző típusú emberek mit részesítenek előnyben.

Neked való az alkalmi társkereső?

Az alkalmi társkereső oldalakon olyanokkal találkozhatsz, akikben - bár nagyon különbözőek a vágyaik és az igényeik - van valami közös: élvezik az izgalmas szexuális élményeket és rájöttek arra, hogy az online világ kínálta lehetőségek a legvadabb álmaikat is kielégítik.

Az alkalmi társkeresők többsége nem kimondottan arra vágyik, hogy szerelembe essen, hanem egy olyan stádiumban vannak, amikor az érzéki énjüket akarják felfedezni. De ez nem kizárólag egyéjszakás kalandokat jelent: az alkalmi társkeresők célja az is lehet, hogy titkos viszonyokat létesítsenek.

1. Típus: Friss szakítás vagy válás után

Az online társkeresők számottevő része ‘új szinglikből’ áll. Egy válás vagy egy hosszabb kapcsolat után ismét randevúzni akarnak és meggyőződni arról, hogy még megvan bennük, ami ehhez kell. Az alkalmi társkereső oldalakhoz való csatlakozás, a rengeteg match és a flörtölés új lehetősége hatalmas lépés lehet a továbblépéshez és ahhoz, hogy visszanyerjék az önbizalmukat.

Azt is elmondható, hogy egy komoly kapcsolat véget érését követő időszakban a legtöbben más tempóra vágynak, vagyis el akarják kerülni mindazt, ami állandóságot és kizárólagosságot jelenthet.

Az alkalmi társkereső oldalak nagyban megkönnyítik, hogy ez a típus partnert találjon az elköteleződés nélküli szórakozáshoz.

2. Típus: ‘Nincs időm kapcsolatra’

Sok alkalmi társkereső karrierorientált vagy túlságosan elfoglalt a mindennapi élet dolgaival, így sem idejük, sem energiájuk nincs arra, hogy érzelmileg invesztáljanak egy komoly kapcsolatba. Ettől függetlenül vágynak az intimitásra, és szükségleteik kielégítéséhez az alkalmi szexpartnereket részesítik előnyben.

Számukra tehát az alkalmi társkeresés az ideális, amely általában egyszerűbb, jobban illeszthető az időbeosztásukhoz, a szexrandival kapcsolatos szándékaikat és preferenciáikat be tudják állítani, és sokkal kevesebb bonyodalommal jár.

3. Típus: Kalandvágyók, akik fel akarják fedezni az érzéki énjüket

Régóta egyedülálló vagy és túl sok csalódás ért az ágyban? Az alkalmi társkereső oldalakon már a profilod létrehozásakor meghatározhatod, hogy mihez van kedved, és mit vársz el a másik féltől. Minél nyitottabb vagy az új dolgokra, annál érdekesebb lehet a szexrandid!

Ha ki akarod elégíteni az újfajta kapcsolatok, a szexuális pajzánságok és fétisek iránti kíváncsiságodat, akkor feltétlenül ki kell próbálnod az alkalmi társkeresést.

4. Típus: Unalmassá vált a kapcsolatod vagy Fel akarod izzítani a meglévő kapcsolatoda

Az a jelenség is ismert, amikor a régóta kapcsolatban lévő párok szexpartnert keresnek, akinek a bevonásával megtörhetik az unalmas, megszokott dolgok egyhangúságát (és a monogámiát!). Az alkalmi társkeresés különösen érdekes lehet tehát a nyitott kapcsolatban vagy nyitott házasságban élő párok számára.

Amikor az alkalmi kapcsolatok iránti kívánság nem kölcsönös, van, hogy az egyik fél megcsalja a másikat, és titkos viszonyt kezd valakivel. Azok számára, akik a házasságukban nem elégülnek ki szexuálisan, léteznek sikeres viszony kereső oldalak, mint például a Viszony.hu, amelyek kifejezetten házasok, vagy elkötelezett kapcsolatban élők számára jöttek létre.

Erotikus Par

Az alkalmi társkereső oldalak általánosságban abban különböznek a többi társkeresőtől, hogy nem a tartós kapcsolatok kialakítására lettek tervezve. Kisebb hangsúlyt fektetnek a hasonló érdeklődési körre és hobbikra, sokkal inkább a flörtölésre és fizikai vonzalomra fókuszálnak.

Ha számodra kényelmetlen dolog a szex miatt ismerkedni, vagy szeretnéd jobban megismerni a szexpartneredet, mielőtt készen állsz az intimitásra, akkor az alkalmi társkereső oldalak világa nem biztos, hogy neked való.

Azonban, ha csak egy szórakoztató szexuális kalandra vágysz és nem tudod, merre indulj, próbálj ki egy alkalmi társkereső vagy egy szexpartner kereső oldalt, ahol könnyedén találhatsz alkalmi szexpartnert, akár egy pár hetes randizgatás erejéig, akár csak egyetlen éjszakára!

Hol találhatsz alkalmi szexpartnert?

Leggyorsabban és legegyszerűbben online kereséssel találhatsz szexkapcsolatot, egyéjszakás kalandokat és mindenféle szexuális élményt. Csatlakozz a több száz, kimondottan alkalmi vagy szex társkeresésre készült társkereső oldalhoz és alkalmazáshoz.

Ezeken a társkereső oldalakon sok olyan emberrel találkozhatsz, akik ugyanolyan szórakozást keresnek, mint te. Ne félj felfedezni a szokatlan, pajzán és rejtett szexuális vágyaidat. Az emberek csak úgy özönlenek ezekre az oldalakra és appokra, hogy szabadjára engedjék vágyaikat, és legyen egy izgalmas erotikus történetük, amit elmesélhetnek.

Akár szeretnéd jobban megismerni a másikat a szexrandizás előtt, akár egyenesen a közepébe akarsz vágni, az alkalmi társkeresők segítségével ki tudod szűrni a potenciális szexpartnereidet.

Tehát, ha egy szexuális kalandra vágysz, de nem tudod, hol kezdd el, próbálj ki egy vagy több alkalmi társkereső oldalt.

Szexpartnert találni online - hogyan működik?

Egy dolog közös azokban, akik alkalmi társkereső oldalakra vagy appokra regisztrálnak: szexelni akarnak. Az alkalmi és szexpartner kereső oldalak valóban ideális platformjai az alkalmi szex, megcsalás, barátság extrákkal típusú kapcsolatoknak, ahogy a szexuális fantáziáid és fétiseid kielégítésének is.

A legtöbb szexpartner kereső oldalon ingyenesen tudsz regisztrálni és profilt létrehozni. Így van lehetőséged felfedezni az oldalt mindenféle elköteleződés nélkül, és eldöntheted, hogy szeretnél-e maradni és folytatni a keresést, vagy sem.

Az oldalak többsége azonban nem teljesen ingyenes; általában fizetni kell a kapcsolatfelvételi lehetőségekért, mint például az erotikus fotók megtekintése és kommentelés, vagy üzenetváltás a tagokkal. Ennek ellenére nagyon sok előnye van a fizetett tagságnak: azon kívül, hogy sokkal gyorsabban találhatsz szexpartnert, az aktivitás növelésével profilod is egyre népszerűbbé válik.

Mivel a játék mindig a szexelésre megy ki, a legtöbb szexpartner kereső oldal, mint például a Szexrandi, helyhez kötöttek, és olyan oldalak is vannak, amelyek kimondottan a vidéki szexpartnert keresőket célozzák meg. A lokációd felfedésével a rendszer összepárosít a közelben lévő tagokkal, hogy szexrandit találhass Budapesten, Debrecenben, Győrben, vagy ahol éppen vagy.

Az alkalmi társkereső oldalak az alapján is feldobnak találatokat neked, hogy milyen típusú szexpartnert és együttlétet keresel, lehet ez meleg szexpartner, milf szexpartner, BDSM, szex chat és sok egyéb.

Hogyan válaszd ki a számodra megfelelő alkalmi társkereső oldalt?

Alkalmi Tarskereso Aranyos par az Agyban

Az alkalmi társkeresők növekvő népszerűsége miatt temérdek olyan oldal jött létre, amelyek mindenféle szexuális igény és szükség kielégítésére kínálnak megoldást. Hogyan találd meg a vágyaidhoz és kívánságaidhoz legjobban illő oldalakat és appokat? Alább megtalálod a legjobb tippeket arra, mire figyelj, amikor a számodra megfelelő társkereső oldalt akarod megtalálni.

1. Célcsoport

Általában minden egyes szexpartner kereső oldal és alkalmazás bizonyos csoportokat céloz meg, és nem próbálja az alkalmi randizás valamennyi formáját kiszolgálni.

Néhány randioldal például swinger párokat vesz célba, más oldalak pedig azokat a házasságban élőket, akik viszonyt keresnek. Ha már tudod, melyik célcsoportba tartozol, az nagyban megkönnyíti a választást.

2. Népszerűség

Ahhoz, hogy sikerrel járjon az izgalmas szexrandi keresésed, és több esélyed legyen a laza flörtöléshez vagy pajzán chateléshez, próbáld ki a népszerű társkereső oldalakat. A népszerűséget nagyban meghatározza az aktív tagok száma, az oldal megítélése és az is, hogy milyen régóta van jelen a társkeresők között. A népszerűség egyik mércéje, ha sok tag ír értékelést és osztja meg tapasztalatait az egyes oldalakon. Többek között megnézheted a mi véleményeinket arról, hogy az egyes oldalaknak hány aktív tagja van, és milyen tapasztalatokat szereztek olvasóink.

3. Biztonság és megbízhatóság

Nagyon izgalmas tud lenni, amikor először vetjük bele magunkat a szexpartner keresés világába. Ilyenkor ne feledjük, hogy nem árt óvatosnak lenni az olyan weboldalakkal, amelyeknek nincs határozott állásfoglalása arról, hogy milyen eszközökkel garantálják az adataid, a privát szférád, a biztonságod és anonimitásod védelmét. A megbízható szexpartner kereső oldalakra és alkalmazásokra jellemző, hogy felajánlják a teljesen névtelen profil létrehozásának lehetőségét, profilkép feltöltése nélkül.

Mindig olvasd el a weboldal Általános Szerződési Feltételeit. Néhány weboldal utalhat arra, hogy kamu profilokat is használnak annak érdekében, hogy a tagokat szórakoztassák, míg más oldalak nyíltan kijelentik, hogy szerkeszthetik a profilodat és akár a fotódat is felhasználhatják promóciós céllal. Ez egyértelműen olyan kockázat, amelyet nem érdemes vállalni. Ezért mindig ellenőrizd, hogy a weboldal kellőképpen biztosítja-e az anonimitás és diszkréció lehetőségét.

Alkalmi társkeresésből komoly kapcsolat?

A szexkapcsolatok célja nem az, hogy tartósak legyenek. Az elkötelezett kapcsolatokkal ellentétben ez a fajta viszony felszínes és átmeneti; arra van ítélve, hogy véget érjen.

Az alkalmi kapcsolatokat létesítők között ideális esetben nem alakul ki érzelmi kötődés, és csak az erotikus találkozások tartják össze őket. Ez jelentheti azt, hogy valakivel, vagy akár egy időben több emberrel is, rendszeresen találkozunk csak a szex miatt.

Íme néhány szabály és határ, amit gyakran mindkét fél felállít:

Mit jelent egy férfi számára az alkalmi kapcsolat?

Amikor egy férfi alkalmi kapcsolatban van valakivel, a szexuális szükségleteit akarja kielégíteni. Nem lelki társat keres vagy bármi tartós dolgot. Soha nem akarna sebezhetőnek mutatkozni az alkalmi partnerei előtt.

Az alkalmi kapcsolatok egyszerűek, bonyodalmaktól mentesek, és könnyű túllépni rajtuk. Bár az alkalmi kapcsolatokban lévő férfiak is szeretnék megtalálni a szerelmet, általában nem azokba szeretnek bele, akikkel a szex miatt találkozgatnak.

Mit jelent egy nő számára az alkalmi viszony?

Sok nő sikeres az alkalmi kapcsolatokban. Az alkalmi szex magabiztosabbá teszi őket a szexualitásuk tekintetében. Szégyenérzet nélkül képesek kifejezni az igényeiket és betölteni azokat. Ez egy módja annak, hogy magukhoz vegyék az irányítást és megkaphassák, amire fizikálisan vágynak és amire szükségük van.

Egy bizonyos értelemben a szex segítségével ki tudják próbálni, mit is akarnak, anélkül, hogy úgy éreznék, kötelességük érzelmeket is belevinni a dologba. A szexuális vágyaid kifejezése nagy szerepet játszhat önmagad megismerésében.

Az alkalmi szex esetében sem lehetetlen, hogy hosszabb távú kapcsolat alakuljon ki a szexpartnerek között. Végül is, emocionális emberi lények vagyunk, ha a szükségletek és célkitűzések találkoznak, a kommunikáció pedig őszinte, semmi nem állhat útjába annak, hogy kialakuljon egy valódi kapcsolat. Nagyon fontos azonban, hogy mindig tiszteletben tartsuk a másik igényeit. Ha alkalmi kapcsolatban egyeztetek meg, nem vagy köteles kitartani a másik mellett. Világosan fogalmazd meg az elvárásaidat, akkor nem fogod megégetni magad!

Megváltoztatták randizási szokásainkat az alkalmi társkereső oldalak?

A tradicionális párkereséstől vagy a hagyományos társkereső oldalaktól eltérően, az alkalmi társkereső oldalak és appok által képviselt témakörök sokkal izgalmasabbak és ellentmondásosabbak. Ez köszönhető annak is, hogy sokkal több rajtuk a felnőtt tartalom és a partnerkeresés új, a szokásostól eltérő formáit mutatják be.

Alkalmi tarskereso tarskereso Biztonsagos Szex
 • Az alkalmi társkeresők és futó kalandok kultúrája

Az alkalmi társkereső oldalak alapjaiban változtatták meg a kapcsolatokhoz való hozzáállásunkat.

Az interneten keresztül megtalálhatjuk a közelünkben tartózkodó szingliket, akár otthon vagyunk, akár úton, még akkor is, ha kiruccantunk a városból valahová. Mivel az online társkereső oldalak és appok úgy lettek kitalálva, hogy könnyedén és gyorsan összekapcsolják egymással az embereket, nagyobb esélyed van a sikerre, ha az online szex társkeresőt választod.

Ezen kívül, az alkalmi társkereső oldalak és appok révén a futó kalandok és alkalmi szex mára kevésbé számítanak tabunak és sokkal könnyebben elérhetőek, nem kell többé bárokba menned ahhoz, hogy összejöjjön valami, elég ha felmész az internetre.

Mindez nagymértékben megváltoztatta a társkeresés jelentését, főként a nők számára. Ma már teljesen elfogadott, ha egy nő kezdeményez. Az alkalmi társkereső oldalak térnyerésének köszönhetően a szingli életforma is egy elfogadott életmód alternatíva lett.

Mindössze néhány húzással vagy kattintással egész biztosan megtalálod a gyönyört. De ne feledd, hogy a partnerek gyakori váltogatása növeli a nemi úton terjedő betegségek kockázatát. Minden nagyszerű és csupa szórakozás, kivéve, ha elkaptál valamit!

Ezért legjobban teszed, ha továbbra is a biztonságot tartod leginkább szem előtt. Mindig legyél felkészülve a védekezésre, és használd is a rendelkezésre álló eszközöket. Felelősségteljesen szórakozz. Egy csepp megelőzés mindig jobb, mint ha utólag kell orvosolni a problémát.

Mik az alkalmi társkeresés előnyei?

Alkalmi Tarskereso Hazaspar

Az alkalmi társkereső oldalakhoz és appokhoz való csatlakozás néhány előnye és haszna:

 • Több potenciális alkalmi partnert találhatsz

Amikor egy alkalmi társkereső oldalt vagy appot használsz, a határ a csillagos ég. Határtalan lehetőség közül választhatsz a kor, lokáció és szexuális igények tekintetében.

 • Olyanokkal fog matchelni a profilod, akikkel leginkább összeillesz

Az alkalmi társkereső oldalak és alkalmazások használata során nem kell szégyellned a szexuális szükségleteidet és vágyaidat. Nem fogsz rosszalló, konzervatív tekintetekkel találkozni, mert ezeken a platformokon a szenvedélyt éltetik az emberek.

Ki akartad már próbálni a szerepjátékokat, vagy a viaszjátékot? De végül soha nem tetted, mert úgy gondoltad, hogy nem mindenkinek való? A felnőtt társkereső oldalakon nagyon is üdvözölt dolog felnőtt pajzánságokról beszélgetni. A szűrők segítenek leszűkíteni a keresést konkrét szexuális gyakorlatokra és a partnerrel kapcsolatos preferenciákra.

 • Spontánabb lehetsz

Természetes dolog, hogy néha annyira lefoglal az élet, a munka és/vagy az utazás, hogy egy elkötelezett kapcsolat nem szerepel a prioritásaid között. A kiszámíthatatlan időbeosztásod miatt lehet, hogy ma még itt vagy, de holnap már messze jársz.

Az alkalmi randizás úgy illeszkedik ehhez az életstílushoz, mint kesztyű a kézre. Az alkalmi társkereső oldalakon és appokon néhány kattintással megismerhetsz valakit. És már találkozhattok is egy fülledt légyottra. Semmi szükség hosszas bemutatkozásokra és idegölő első randikra.

 • Légy bátor és éld meg erotikus fantáziáidat mindenféle elköteleződés nélkü

Az alkalmi társkereséssel bűntudat és szégyenérzet nélkül kiélheted erotikus fantáziáidat. Csak meg kell találnod a megfelelő embert, aki ugyanazért lelkesedik - biztos lehetsz benne hogy sok ilyet fogsz találni az alkalmi társkereső oldalakon!

A hab a tortán: mivel az alkalmi társkeresés nem jár érzelmi kötődéssel, az elutasítás közel sem esik olyan rosszul. Egyszerűen lerázod magadról és tovább keresel olyanokat, akik ezer örömmel részt vesznek majd a piszkos fantáziád kielégítésében.

 • Éld át újra a vadászat izgalmát

Ha úgy érzed, hogy a szexuális életed ellaposodott és nem tehetsz ellene semmit, gondold át újra. Az alkalmi társkereső oldalak és applikációk révén átélheted a randizás izgalmát, amiről nem is tudtad, hogy hiányzik. Ez akkor is segíthet visszanyerni az önbizalmadat a romantika terén, ha most ért véget egy hosszabb, elkötelezett kapcsolatod.

Hogyan lehetsz sikeres az alkalmi és szextárskereső oldalakon?

A szex társkereső oldalak a potenciális szexpartnerek aranybányái lehetnek. Ha azon veszed észre magad, hogy sóvárogsz a figyelemre, van néhány tippünk a számodra.

 • Jó minőségű képeket posztolj

Ha tiszta, jól megvilágított fotókat teszel fel magadról, akkor többen fognak felfigyelni a profilodra és rákattintani. Ha diszkrét akarsz maradni, a tested körvonalát kiemelő képekkel is sok tag figyelmét vonhatod magadra.

 • Legyen feltűnő a profilod

A szex társkereső oldalak általában mindenféle kérdést feltesznek, hogy meghatározzák a szexuális múltadat, érdeklődési körödet és preferenciáidat; arra használják ezeket, hogy később kiszűrjék neked a legjobb választási lehetőségeket. Ezért ha a weboldal vagy applikáció, ahová regisztráltál, felkínálja a lehetőséget, hogy egészítsd ki a profilodat, tedd meg. A többi tag ebből tudja majd, hogy hiteles vagy, nem pedig egy csaló. Minél kevésbé tűnsz gyanúsnak, annál jobb.

 • Írj egy remek bemutatkozást. Legyél vicces és mutasd meg a személyiségedet

Az erős mezőny miatt néhány másodperc figyelem után az emberek tovább görgetnek a profilodról. Egy jól megírt bemutatkozással tűnhetsz ki legjobban, amely megcsillogtatja a személyiségedet és remélhetőleg megnevetteti a többieket.

 • Pontosan határozd meg a szexuális beállítottságodat

A legtöbb weboldal felkínálja a lehetőséget, hogy felsorold és megjelöld, milyen dolgokat szeretsz az ágyban. Van, ahol létrehozhatsz egy ‘nem’ listát is. Így biztos lehetsz benne, hogy az elvárásaid helyesen lesznek beállítva, és olyan embereket tudsz keresni az oldalon, akik ugyanazokat a dolgokat szeretik, mint te.

 • Küldj érdekes üzeneteket, aminek nem tudjanak majd ellenállni és válaszolni fognak/Játssz a szavakkal!

Ne küldj lezárt üzeneteket, mint pl. a ‘Szia’. Egy ilyen üzenet el fog veszni a több ezer ‘helló’ között. Szánj időt az első üzenet megírására. Csodákra képes, ha olyasmiről beszélsz, ami érdekli a másikat. Egy jó poénnal is nagyszerűen be lehet indítani a beszélgetést.

 • Ne félj megmutatni magad

Hiába lett kész a csodás profilod és tettél fel még csodásabb képeket, mindez mit sem ér, ha túlságosan félsz kapcsolatot teremteni más tagokkal. Küldj üzenet felkéréseket, flörtölj, legyél nyitott és lelkes.

 • Semmi baj, ha nem válaszolnak

Miután elküldtél egy üzenetet, nem a világvége, ha nem reagálnak. Vond meg a vállad és kezdd újra. Nagyon sok másik tag van, akik boldogan beszélnének veled.

 • Maradj biztonságban - mindenáron

A személyeddel kapcsolatos információ maradjon privát, ne oszd meg a teljes nevedet, címedet, mobilszámodat és különösképpen a bankszámlád adatait. Azért vagy itt, hogy jól érezd magad, nem azért, hogy fájjon a fejed miután csalók vagy személyiségtolvajok áldozatává válsz. Ha valaki sértő üzeneteket küld neked, a legtöbb alkalmi társkereső oldalon tudod blokkolni az illetőt, és az oldal kezelőinek is jelentheted őket.

 • Valaki, akiben megbízol, mindig tudjon róla, hogy hova mész

Amikor eltervezed, hogy találkozol valakivel, akivel online chateltél idáig, valaki mindig tudjon róla, hogy hová mész. Legyél óvatos, és soha ne fedj fel idegenek előtt olyan információkat magadról, amivel árthatnak neked.

 • Legyél őszinte és egyenes a szándékaiddal kapcsolatban

A félreértések elkerülése végett, őszintén és nyíltan lépj be az alkalmi kapcsolatba Mindkettőtök szándékait tisztázzátok már a legelején. Ettől az alkalmi társkeresés etikus lesz és szórakoztatóbb.

Első a biztonság: mire figyelj, amikor szexpartnereket keresel?

A szexuális életed felpezsdítése a szex társkeresők kínálta lehetőségek felfedezésével úgy a legélvezetesebb, ha a biztonságos szex fontossága első helyen áll. Mindenkinek, akit érdekel a szex, tisztában kell lennie annak egészségügyi kockázataival, és rendszeresen nemi betegség-szűrésre kell járnia. Ha a betegség neked nem is okoz semmilyen problémát, megfertőzheted a szexpartnereidet.

Kamu profilok

A kamu profilok nagyon zavaróak tudnak lenni, amikor szeretnél könnyen szexpartnereket találni. Ám ami még veszélyesebb, hogy egyesek ki akarják használni mások szex utáni vágyakozását, és a saját javukra fordítani azt. Például, ha valaki az anonimitása védelmét figyelmen kívül hagyva explicit képeket küld, számíthat rá, hogy meg fogják zsarolni ezekkel a fotókkal. Ezért bölcsebb dolog olyan oldalt választani, amelyiknek szigorú biztonsági szabályai vannak és ellenőrzi a profilok hitelességét. Lehet, hogy ez magasabb tagsági díjat jelent, viszont kevesebb kockázattal jár.

Valódi találkozások

Túl azon, hogy vigyázni kell a potenciális csalókkal, a személyes találkozás során is óvatosnak kell lenni. Az első randit legjobb egy nyilvános helyre szervezni, és úgy ismerkedni meg egymással. Ha mégis egy elszigetelt helyen jöttök össze egy névtelen szexrandira, erősen javasoljuk, hogy minden releváns kontakt információt adj meg egy harmadik félnek, máskülönben előfordulhat, hogy autó vagy tárca nélkül maradsz. Mindig fennáll a kockázata annak, hogy nemkívánatos helyzetbe kerülünk. Ezért ideális, ha ismerőseid közül legalább egyvalaki tud a szexrandidról, és megvannak neki a szükséges kapcsolatfelvételi adatok, hogy vészhelyzet esetén el lehessen érni annak az illetőnek a profilját, akivel találkozol.

Megéri a prémium tagság?

Ingyenes társkereső oldalak

A legtöbb ingyenesnek hirdetett oldalon valójában csak a kezdeti regisztráció és néhány alapfunkció van ingyen. Ahhoz, hogy a többi taggal kapcsolatba léphess, például üzenetet tudj küldeni, és a match funkciók működjenek, prémium előfizetés szükséges.

Az ingyenes szexpartner kereső oldalak egyik tipikus hátulütője, hogy tele vannak reklámmal. Igényes szexpartnereket explicit meztelen fotókkal nem fogsz találni rajtuk. Ha igazi szexpartnereket keresel, azt javasoljuk, hogy népszerű, megbízható szextárskereső oldalakon próbálkozz.

A teljesen ingyenes szexpartner kereső oldalak általában nem garantálnak teljes biztonságot és anonimitást. Jó példa erre, hogy a profilokat regisztráció nélkül is meg lehet tekinteni, így az interneten bárki hozzáférhet a személyes adataidhoz és képeidhez. Ez különösen fontos, ha erotikus tartalmat akarsz feltölteni, és szeretnéd, hogy a szexpartner kereső oldalakon való aktivitásod magánügy maradjon. Ha fontos számodra a névtelenség és az adataid biztonsága, azt javaoljuk, hogy jó hírnevű szex társkereső oldalakra regisztrálj.

Prémium társkereső oldalak

A prémium alkalmi társkereső oldalak leginkább említésre méltó előnye, hogy sokkal kevesebb rajtuk a spam, és sokkal több a hiteles profil. Ebből fakadóan más minőségű élményeket szerezhetsz mind a tagok összetételét, mind a szándékaikat illetően. Ezen kívül, az olyan oldalak, mint a Szexrandi, Viszony.hu vagy LiveJasmin kínálják a legnagyobb változatosságot és ezen oldalak ügyfélszolgálata a legjobb.

Általánosságban elmondható, hogy ezeken a társkereső oldalakon az adatok biztonsága és védelme magas szinten biztosítva van, és úgy tervezték őket, hogy a tagok diszkréciót élvezhessenek és biztonságban legyenek. A fizetős alkalmi társkereső oldalak nagy figyelmet fordítanak arra, hogy titkosítsák a veled kapcsolatos információkat, hogy az semmiképpen ne kerülhessen rossz kezekbe.

Bár a prémium tagság ára sokak számára drágának tűnhet, az előnyei nem kevésbé nagyok. A prémium tagság legfőbb előnyei:

 • Több egyezés; több új emberrel találkozhatsz
 • Több embernek küldhetsz üzenetet
 • Több taggal léphetsz kapcsolatba, függetlenül az ő tagságuk szintjétől
 • Láthatod, hogy kinek tetszel és ki nézte meg a profilodat
 • Láthatod a teljes profilokat és a fotókat eredeti felbontásban
 • A prémium tagokról lehet tudni, hogy valódi társkeresők, nem pedig csalók
 • Többször jelensz meg a keresési eredményekben
 • Az oldal ügyfélszolgálatán prioritást élvezel
 • Manuálisan megváltoztathatod a lokációdat
 • Visszaigazolást kapsz az olvasott üzenetekről
 • Nincsenek hirdetések

Ha az alkalmi társkeresés a te világod, fontold meg, hogy prémium tagságot válts azokon az oldalakon, amelyekről tudod, hogy az alkalmi társkereső élményedet még fantasztikusabbá tehetik.

Mire figyeljünk a prémium alkalmi társkereső oldalakon?
 

 • A tagság automatikus megújítása

A legtöbb oldalon, amikor prémium tagságot váltasz, akár havi előfizetéssel, akár kredit alapú rendszerben, a tagság automatikusan meg fog újulni, amikor a fordulónaphoz érsz, vagy amikor minden kreditet felhasználtál. Érdemes elolvasni az Általános Szerződési Feltételeket, hogy tisztában legyél azzal, hány nappal a fordulónap előtt tudod lemondani a tagságodat, és így elkerüld a nem várt költségeket.

 • Létezik biztonságos társkereső app?

Mivel naponta használjuk mobiltelefonjainkat és tabletjeinket, élvezetesebbé teheti a társkeresést, ha megnézed, van-e mobil applikációja vagy mobil verzióra optimalizált webes felülete az adott társkereső oldalnak. Így menet közben is könnyen megnézheted az új profilokat, akár üzeneteket is küldhetsz.

Végezetül

Az alkalmi társkeresés nem való mindenkinek. Viszont ha azok közé tartozol, akik szeretnék kipróbálni az alkalmi társkereső életmódot, legegyszerűbben az alkalmi vagy szex társkereső oldalakon vagy appokon keresztül találkozhatsz hasonló gondolkodású emberekkel. Hatalmas a választék, ezért biztosan szükséged lesz útmutatásra.

De ne aggódj, jó kezekben vagy. Olvasd el a különböző alkalmi társkereső oldalakról írt véleményeinket, hogy megtudd, melyek illenek hozzád leginkább!

Mire vársz még? Kezdjük a kattintgatást!

Chris Pleines, a DatingScout szerkesztője
Chris Pleines
A Datingscout alapítója és az Online Dating for Dummies szerzője
Chris 15 évvel ezelőtt alapította a Datingscout-ot, és ma már ő az egyik vezető Online Társkereső Szakértő. Az Online Dating for Dummies c. könyv társszerzője, valamint az Internet egyik legnagyobb online társkereső tanulmányának szerzője, amely 20 millió profilképet analizál mesterséges intelligencia segítségével. Chris számos tévés interjúban és kiadványban is szerepelt, hogy szakértői tanácsot és online ismerkedési tippeket adjon.

GYIK

Információk

Ingyenesen lehet regisztrálni a szexpartner kereső oldalakra?

Igen, a regisztráció általában ingyenes az alkalmi társkereső és a szexpartner kereső oldalakon.

Biztonságosak a szexpartner kereső oldalak?

A teljesen ingyenes szexpartner keresők többnyire nem garantálnak teljes védelmet és anonimitást. Például, lehet, hogy regisztráció nélkül is meg lehet nézni a profilokat, ami azt jelenti, hogy az interneten bárki hozzáférhet a személyes adataidhoz és képeidhez. Ezért ha fontos számodra a névtelenség és az adataid biztonsága, azt javasoljuk, hogy megbízható szexpartner kereső oldalakraregisztrálj.

Hogyan kezdjem a szex társkeresést?

Kezdd úgy, hogy csatlakozol egy olyan platformhoz, amely illeszkedik az igényeidhez. Ez lehet weboldal vagy applikáció. Nézd meg az Alkalmi Társkereső kategória weboldalait, hogy megtaláld a számodra megfelelőt.

Mit várhatok el a szexpartner kereső oldalak felhasználóitól?

A szexpartner kereső oldalakra minden felhasználó ugyanazért regisztrál, így a tagok hozzáállása hasonló. Számíthatsz rá, hogy a kommunikáció könnyedebb, szórakoztató és nyitott szemléletű lesz, hiszen mindannyian hasonló élményeket kerestek és ugyanaz a szándék vezérel titeket.

Költségek

Feltétlenül szükséges a prémium előfizetés?

Léteznek ingyenes alkalmi és szex társkereső oldalak, de sokszor kamu profilokkal vannak tele. A legtisztább és legmegbízhatóbb szextárskereső oldalakon, melyek magas fokú biztonságot és diszkréciót biztosítanak, szükséges a prémium előfizetés ahhoz, hogy a fő funkciókat elérhesd.

Különleges funkciók

Melyek a prémium tagság leggyakoribb jellemzői?

A prémium előfizetés leggyakoribb tulajdonságai a szex társkereső oldalakon, hogy korlátlan számú üzenetet olvashatsz el és küldhetsz, megnézheted a tagok profilját, manuálisan módosíthatod a lokációdat, megnézheted, kinek tetszel és ki járt az oldaladon, előrébb kerülsz a keresési találatok között, és reklámok nélkül tudod használni az oldalt.

Ajánlások

A Tinderen kívül melyek a legjobb alkalmi társkereső oldalak?

Ha tudni szeretnéd, mely alkalmi társkeresőket ajánljuk leginkább, itt megnézheted a top 3 javaslatunkat.