A Legjobb Társkereső Oldalak 2024 Magyarországon

www.randivonal.hu

Tagok 43.000
Nemek Aránya

45 %
55 %
 • Társkereső oldal szingliknek, akik komoly párkapcsolatot szeretnének
 • Egyszerű és felhasználóbarát felület
 • Az egyik legnépszerűbb társkereső Magyarországon 1999 óta
 • Tagjainak 70%-a 30 év feletti
 • Üzenetek küldése csak prémium tagok számára elérhető
 • Személyiségtesztet kínál a jobb párosítás érdekében a párok számára
hu.meetic.com

Tagok 20.000
Nemek Aránya

40 %
60 %
 • Társkereső oldalak szerelmet és házasságot kereső szingliknek
 • Már több mint 20 éve párosítja össze az egyedülállókat
 • Audió- és videóbeszélgetés lehetőségek, hogy megismerd a többi felhasználót
 • Az üzenetküldés kizárólag Prémium tagok számára elérhető
 • Ingyenes iOS és Android alkalmazás
 • Világszerte több, mint 8 millió felhasználó
www.elittars.hu

Tagok 80.000
Nemek Aránya

50 %
50 %
 • Legjobb társkereső oldal művelt szakképzett emberek számára, hogy könnyen megtalálják a párjuk
 • Személyiségfelmérés a nagymértékben kompatibilis találatokért
 • A profilokat az ügyfélszolgálat ellenőrzi
 • Korlátozott funkcionalitás fizetős tagság nélkül
 • A tagok 82%-a egyetemi végzettségű
 • A Elittárs tagok több mint 90%-a 30 év feletti

Találj Szerelmet az Online Társkereső Oldalakon

Manapság már, online is lehet arra lehetőséged, hogy megtaláld a szerelmet. Az online társkereső oldalak elterjedése lehetővé tette, hogy bárki megtalálhassa a potenciális párját, akivel kapcsolatba szeretne kerülni. Az elmúlt évtized során a modern kultúra teljes szívvel elfogadta, hogy valódi kapcsolat lehet abból, ha valakivel online találkozol. Ez vezetett ahhoz, hogy többé-kevésbé 8000 társkereső oldal jött létre, amelyek minden preferenciát, rést, vallást, fajt és szexuális irányultságot kielégítenek. A társkereső oldalak felhasználóinak száma a jelentések szerint meghaladja a 70 milliót.

Rengeteg társkereső oldal és pár igazolja az online társkeresés sikerét - naponta több száz sikertörténetet tesznek közzé online ismerkedő párokról. Igen, jól hallottad - vannak olyan párok, akik komoly kapcsolatban élnek, sőt néhányan házasok is, úgy, hogy közben előtte társkereső oldalak online felületén keresztül ismerkedtek meg.

Persze, nem minden társkereső oldal képes erre, ergo nem érdemes mindegyikre regisztrálni. De honnan tudd, hogy ezek közül a társkereső oldalak közül melyiken érdemes profilt létrehozni? Itt jön a képbe a DatingScout.

A DatingScout azért van itt, hogy segítsen felmérni és kiválasztani, hogy mely társkereső oldalak adják meg pontosan azt, amit keresel. Így, mi segítünk kiválasztani a számodra tökéletes társkereső oldalakat!

Hogyan Működnek a Társkereső Oldalak?

Hogyan Mukodnek a Tarskereso Oldalak

Az online társkereső oldalak újra és újra bebizonyítják, hogy képesek összekapcsolni az egyedülállókat egymással. Így gyorsabb módot biztosítanak az emberek számára a találkozásra és a kapcsolatok kialakítására. Különösen most, hogy a legtöbb társkereső oldal nagy létszámú tagsággal rendelkezik, nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy egy online társkereső oldalon keresztül találkozol a megfelelő személlyel. Sosem tudhatod, talán a következő randevúd mindössze pár percre van! Mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz, létrehozol egy profilt, majd el is kezdhetsz böngészni és kapcsolatba léphetsz a potenciális pároddal is.

Általános Vélekedések és Sztereotípiák a Társkereső Oldalakról

Sokan különböző előítéletekre gondolnak, amikor az online társkereső oldalakról van szó. Épp ezért, nézzük meg, hogy melyik előítélet lehet igaz:

"A társkereső oldalakat az emberek azért keresik, hogy lefeküdjenek egymással"

Vannak különböző típusú társkereső oldalak, így bármilyen kapcsolatot keresel, találhatsz számodra megfelelő felületet. Az alkalmi kapcsolatokra külön oldalakat használnak.

"A társkereső oldalak magányos kockáknak valók"

Egy társkereső oldalon mindenféle embertípus megtalálható. A különböző embertípusok pedig minden korból, nemből és szakmából használják az online társkereső oldalakat.

"A személyes találkozás elengedhetetlen ahhoz, hogy kialakuljon a kémia"

Egy társkereső oldalon keresztül is láthatod, hogy szellemi szinten kapcsolódtok-e egymáshoz. Miért? Mert így először beszélgetni is tudtok! Aztán amikor már tudjátok, hogy megvan a kapocs, meggyőződhettek a kémiáról is egy találkozás alkalmával!

"Nem igaz, hogy egy társkereső oldalon keresztül találkozhatok az ideális személlyel. Egyszerűen lehetetlen!"

Léteznek olyan társkereső oldalak, amelyek partnerkereséssel foglalkoznak, és segítenek kapcsolatot teremteni a potenciális párjelöltekkel ha komoly kapcsolatra vágysz. Lehetséges - ezt számos sikertörténet is alátámasztja.

"Csak az idődet vesztegeted, azzal, hogy sok emberrel találkozol"

Azok az emberek, akik társkereső oldalakon regisztrálnak, szintén azt keresik, amit te is. Ha valóban összeilletek, az ismerkedés esetleg egy jó kapcsolathoz vezethet. Emellett új barátságokat is köthetsz, és érdekes emberekkel találkozhatsz a nagy Ő megtalálása előtt.

 

Személyiségtesztek és az Ideális Pár Preferenciák

Kétféleképpen működnek a pár ajánlások az online társkereső oldalakon. 

Először az oldal személyiségtesztjére adott válaszaid alapján. Nem minden társkereső oldal rendelkezik ilyen tesztekkel, de ha igen, akkor elemzik a válaszaidat, hogy a legjobb párjelölteket ajánlják fel. Ezek a találatok a társkereső oldal más tagjainak válaszaiból kiszámított kompatibilitási százalékok alapján készülnek.

A második módja annak, hogy a társkereső oldalak párkereső profilokat javasolnak, az általad beállított szűrők és preferenciák alapján történik. Egyes társkereső oldalak megkérdeznek az ideális párjelöltedről; így olyan profilokat javasol neked, amelyek a preferenciádba tartoznak. De ezen kívül, a társkereső oldalon lévő profilok böngészésekor is állíthatsz be keresési szűrőket.

Miért Jók az Online Társkereső Oldalak a Szerelem Megtalálására

Miert jok a Tarskereso Oldalak a Szerelem Megtalalasara

Az online társkeresésnek számos előnye van. Ellentétben a találkozással és ismerkedéssel idegenekkel egy erre kialakított helyen, az online társkereső oldalakon keresztül te irányíthatod, hogy mit osztasz meg velük. Az online társkereső profilodon is megmutathatod a legjobb tulajdonságaidat és személyiségedet. Nincs nyomás, hogy mindig jól nézz ki, mint amikor nyilvános helyen próbálsz randit szerezni.

Az online társkeresés másik előnye, hogy a párajánlatok nagymértékben rád vannak szabva. A pár javaslatok személyiségalapúak, ahogy a különféle szűrőkön keresztül beállított ideális párosítások is.

Ezenkívül az online párkeresés a potenciális partnerek nagyobb körét nyitja meg előtted, így a városodon belül is több ezer új emberrel találkozhatsz. A megbízható és jó hírű társkereső oldalak bizonyítottan igazolják, hogy a társkereső platformjuk és a párosító algoritmusuk jól működik ha az egyedülállók egymásra találásáról van szó.

Szeretnéd megtalálni a párodat?Találd meg az igazit

A különböző típusú társkereső oldalak

A "társkereső oldalak" kifejezés nagyon tág, és valójában különböző típusokba sorolhatóak. Hogy áttekintést adjunk, itt vannak a társkereső oldalak alaptípusai:

 • Normál társkereső oldalak - a normál társkereső oldalak olyan platformok, amelyek sok funkciót biztosítanak az egyedülállók számára, és segítenek abban, hogy randevút találjanak. Bárki csatlakozhat egy normál társkereső oldalhoz, ezért a legtöbb ilyen oldalnak akár milliós nagyságrendű taglétszáma is lehet. Egy normál társkereső oldalon szinte bármilyen embertípust megtalálhatsz.
 • Társkereső alkalmazások - a társkereső app olyan felhasználók számára készül, akik a mobiltelefonjukat használják inkább a párkeresés és a párral való kapcsolattartás során. A legtöbb társkereső alkalmazás helyfüggő, hogy könnyebben találhass találatokat a környezetedben.
 • Társkereső oldalak komoly kapcsolatokhoz (Elit társkereső) - ez a fajta az, ahol megtalálhatod az igazit. Naponta kapsz pár ajánlásokat, és arra ösztönöznek, hogy ismerkedj meg velük, abban a reményben, hogy sikeresen összehoznak téged a megfelelő személlyel.
 • Alkalmi találkozásokra szolgáló társkereső oldalak - az alkalmi társkereső oldalak azok, amelyek olyan platformot biztosítanak, ahol az egyéjszakás kalandot vagy szex párkereső emberek találhatnak partnert. Ezeknek az oldalaknak a tagjai nyíltan megmondják, hogy ki és milyen típusú találkozást keres.
 • Társkereső oldalak 50 év felettieknek - az idősebb társkereső oldalak 50 év feletti egyedülállók számára készültek, akik vagy most keresik az igaz szerelmet vagy most szeretnék azt újra megtalálni. Ezek az oldalak rendkívül felhasználóbarátok, és általában nagyszerű ügyfélszolgálattal rendelkeznek a segítségnyújtás érdekében.
 • Etnikai társkereső oldalak - ezek az oldalak olyan emberek számára készültek, akik egy bizonyos etnikummal szeretnének randizni. Hasznosak, ha egy bizonyos etnikumhoz tartozó embereket szeretnél megismerni a saját környékeden. Nem számít, ha az etnikai preferenciád a világ másik felén van, az etnikai társkereső oldalak általában rendelkeznek olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy biztonságos hanghívásokat bonyolíts még a mérföldekre lévő egyezésekkel is.
 • Felnőtt társkereső oldalak - ezek azok az oldalak, amelyek explicit tartalmakat mutatnak a weboldalukon. Ezek az oldalak olyan funkciókat kínálnak, ahol a tagok örömöt találhatnak, anélkül is, hogy fizikai partnert keresnének maguknak.
 • Speciális társkereső oldalak - ezek azok az oldalak, amelyek egy adott típusú partner preferenciát kínálnak. Ez lehet például vallás, faj, vagy hasonló ízlés, például zenei vagy sajátos érdeklődés alapján, mint például a vegánok, gótok és nudisták számára kialakított webhelyek.

Vedd figyelembe, hogy ezek a különböző típusok tovább kategorizálhatók a társkereső oldalak még specifikusabb fajtáira.

Mire számíthatsz, ha csatlakozol egy társkereső oldalhoz

Mint korábban említettük, az online társkereső oldalak manapság annyira népszerűek, hogy sok ember, kortól és nemtől függetlenül, aki randikat és kapcsolatokat keres, használja őket. Ezzel együtt elvárható, hogy valóban találhatsz valakit egy online társkereső oldalon keresztül.

Datumok es Kapcsolat

Randik és Kapcsolatok

Tényleg találhatok randit egy online társkereső oldalon keresztül?

Az online társkereső egy szórakoztató utazás lehet az egyedülállók számára, akik egy olyan randit keresnek, amely végül egy kapcsolathoz vezethet. Miután kiválasztottad a számodra megfelelő társkereső oldalt, és létrehoztad a profilodat, a párajánlatok nyüzsögni fognak a képernyődön. Hát nem izgalmas a gondolat, hogy az egyik ilyen ajánlás valóban az lehet, akit keresel?

Kell valamit tennem ahhoz, hogy randit találjak egy online társkereső oldalon?

Továbbra is ki kell töltened a profilodat, és érdekessé kell tenned azt - így vonzhatod be a randikat. Emellett kapcsolatba kell lépned a többi taggal, és beszélgetést kell folytatnod. A társkereső oldalak olyan platformok, ahol megismerkedhetsz más emberekkel, de a kapcsolat kiépítése még mindig rajtad múlik. Ne aggódj, az online társkereső oldalak felhasználói ugyanazt keresik, amit te is.

Az online társkereső oldalak felhasználói

 • Ki használja az online társkereső oldalakat?

A legtöbb társkereső oldal tagságának nagy részét a 25 és 34 év közötti egyedülállók teszik ki. Mindazonáltal más korosztályok is vannak jelen. Nem számít, hány éves vagy, bármelyik társkereső oldalon megtalálhatod a korosztályon belüli megfelelő társadat.

A különböző foglalkozású emberek minden típusa használja a társkereső oldalakat. Találhatsz, egyemistákat, üzletembereket, vezérigazgatókat, orvosokat, ügyvédeket, hallgatókat, mindenféle munkakörben dolgozókat. A legtöbb felhasználó a profiljában jelzi, hogy mivel foglalkozik.

Ha egy bizonyos típusú személyt keresel, a speciális társkereső oldalak nagyon testre szabott tagságot biztosítanak, attól függően, hogy milyen piaci rést szolgálnak ki.

 • Nemek aránya az online társkereső oldalakon 

A különböző társkereső oldalakon mindennemű egyént megtalálhatsz. Az viszont tény, hogy több a férfi felhasználó, mint nő. A legtöbb társkereső oldalon több a férfi tag, mégis vannak olyan oldalak is, ahol kiegyenlített a nemek aránya.

Ez jó a nőknek, hiszen több férfi közül választhatnak! Míg ami a férfiakat illeti, bár a verseny elég erős lehet, az biztos, hogy így is találkozhatsz valakivel - főleg, ha hozod a legjobb formádat!

Tippek a társkereső oldalak felhasználói számára

Ha ez az első alkalom, hogy kipróbálod az online társkeresők világát, vagy csak szeretnéd felfrissíteni, amit már tudsz róla, a DatingScout összegyűjtött néhány tippet, hogy az online társkereső utazásod szórakoztató, egyszerű és izgalmas legyen.

1. Próbálj ki különböző társkereső oldalakat, hogy megtudhasd, melyik működik a legjobban számodra

A társkereső oldalak különböző kategóriákba sorolhatók. Ha még mindig bizonytalan vagy abban, hogy milyen típusú kapcsolatot és élményt szeretnél, miért ne próbálnád ki a különböző márkákat és típusokat, hogy megállapítsd, melyik az, amelyik megdobogtatja és izgatottá teszi a szívedet? A regisztráció ingyenes, így tényleg nincs vesztenivalód!

Böngéssz a különböző kategóriáinkban található véleményeink között, és válaszd ki, hogy melyik társkereső oldalakat szeretnéd kipróbálni. Segítünk kiválasztani egy olyan társkereső oldalt, amely biztonságos, hiteles és megbízható. Véleményeink őszinték, alaposak és teljes körűek a regisztrációs folyamattól kezdve egészen a tagsági költségekig.

2. Töltsd ki alaposan a profilodat

Miután regisztráltál a kiválasztott társkereső oldalon/oldalakon, a következő dolog, amit tenned kell, hogy felépíted a profilodat. Két olyan rész van, amelyet nem szabad üresen hagyni:

 • Profilkép - a fotók fontosak a kedvelések és a találatok megszerzéséhez. Lássuk be, a külső az első dolog, amit más egyének észrevesznek és vonzódnak hozzájuk. Egyes társkereső oldalak nem követelik meg (de erősen ösztönzik), hogy a tagjaik feltöltsenek egyet. 

1. tipp: Ha terveid vannak egy társkereső oldalon, akkor tényleg az a legjobb, ha legalább egy kép van a galériában. Minél több képet töltesz fel, annál nagyobb az esélye, hogy üzeneteket kapsz, mert így tudják, hogy valós személy vagy.

2. tipp: Válassz olyan profilképet, amely az arcod legjobb szögét emeli ki - olyat, amelyen a legmagabiztosabbnak és legszebbnek érzed magad. Ne használj photoshopolt fotót, pláne ne olyat, ami nem a tiéd! 

3. tipp: Tölts fel olyan fotókat, amelyeken olyasmit csinálsz, ami a szenvedélyed. Ez segíthet megmutatni a személyiségedet, amiből a többi felhasználó lemérheti, hogy egy hullámhosszon vagy-e velük. Továbbá, ha látszik, hogy szereted, amit csinálsz, az emberek természetesen vonzódnak hozzád. 

 • Profil információk - amit a megjelenés vonz, azt a személyiség megtartja. Ha egyszer már felkeltetted egy másik tag figyelmét, a következő dolog, amit ellenőrizni fog, hogy hasonló-e az érdeklődési körötök. 

1. tipp: Töltsd meg a profilodat érdekes és őszinte válaszokkal. Emeld ki a személyiségedet szavakkal - ezek jó beszélgetés indítók lehetnek.

2. tipp: A legtöbb társkereső oldal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jelezzék, pontosan mit keresnek, legyen szó akár a kapcsolat típusáról, akár arról, hogy milyen tulajdonságokat keresnek egy párban. Töltse ki ezt, mivel időt takaríthat meg a felhasználókkal való interakció során.

3. tipp: Ne próbálj meg olyasvalaki lenni, aki nem vagy. Csak légy önmagad!

Kapcsolatba Lep

3. Kapcsolatfelvétel

A legjobb, ha olyan profilokkal lépsz kapcsolatba, amelyek legalább két fotóval vagy alaposan megírt profilinformációkkal rendelkeznek. Ezek a profilok azt mutatják, hogy a felhasználó komolyan gondolja a társkereső oldal használatát. Ha a fotógalériája és a profilja tele van nagyszerű tartalommal, akkor biztosan számíthatsz arra, hogy a felhasználó valódi és hiteles. Azok az emberek, akik nem adnak időt arra, hogy profiljukat kiemelkedővé tegyék, inkább csak leskelődnek, megfigyelnek, vagy belemennek bármibe.

1. tipp:Nem hiteles profilok

Ne kerülj interakcióba olyan profilokkal, amelyek hírességek vagy stock fotókat használnak. A legtöbb társkereső oldal tiltja az ilyeneket használó felhasználókat, de néhány társkereső oldal nem igazán törődik a profil hitelességével. 

2. tipp: Ellenőrizd az utolsó bejelentkezést

Ha rendelkezésre áll, ellenőrizd a felhasználó utolsó bejelentkezési adatait. Egyes társkereső oldalak még azt is megmutatják, hogy a tag jelenleg online van-e.

3. tipp:Keresés funkció és kedvencek listája

Használd a keresési funkciót, hogy érdekes profilokat találj, és ha még nem állsz készen az interakcióra, akkor elmentheted a profilt a Kedvencek listádra. A legtöbb társkereső oldal rendelkezik ezzel a funkcióval.

 

4. Mérd fel az online kapcsolatot a partnereddel

A beszélgetésen keresztül megérezheted, lehet van-e bimbózó kapcsolatra lehetőség valamelyik pároddal. Az első üzenetváltások alkalmával már tudhatod, hogy az illető olyan személy-e, akivel szívesen beszélgetsz. 

1. tipp:Kezdeményezz beszélgetést.

Tegyél fel kérdéseket, cseréljetek történeteket, fotókat, és keress közösségi média bizonyítékot a profil hitelességéről. 

2. tipp:Ne várj túl sokáig a személyes találkozással

A legjobb, ha nem vársz túl sokáig a személyes találkozással, hogy elkerüld a csalódásokat és az időveszteséget, ha online ismerkedsz valakivel, akivel fizikailag nem működik a kémia. Szóval tűzz ki egy randevút! Ha úgy érzed, hogy van köztetek összhang, ne habozz túl sokáig.

3. tipp:Légy tisztában a szándékaiddal

Mielőtt úgy döntesz, hogy találkozol valakivel, fel kell állítanod néhány elvárást, például azt, hogy mi az oka a találkozásnak. Nehéz lesz, ha mindketten más oldalon álltok (azaz az egyikőtök szerint ez egy komoly randi, míg a másik sex társkereső, azaz alkalmi találkozót szeretne).

5. Randizz nyilvános helyen

Nyilvanos Idopont

Az első találkozókat egy nyilvános helyen - például egy parkban, kávézóban vagy olyan helyen rendezzétek, ahol sokan vannak. Még ha úgy is gondolod, hogy az üzeneteken keresztül már megismerted a másik személyt, a személyes találkozás más. Miért? Mert sosem lehetsz 100%-ig biztos benne, hogy megfelel az elvárásaidnak, és érdemes lenne megtudnod a szándékait, mielőtt beengednéd az otthonodba vagy átmennél hozzá. 

Az első randik idegőrlőek lehetnek, de rengeteg izgalommal is járnak! Nem kell igazán nagy dolgot tervezned. Ha első randi ötletekre van szükséged, nálunk megtalálod! Emellett az első benyomás is számít, ezért mindenképpen figyelj erre is!

6. Óvakodj a csalás jeleitől

Vannak olyan felhasználók, akik szeretik átverni a többi tagot. Tehát az első számú szabály, amikor online találkozol valakivel, hogy soha ne fedd fel személyes adataidat, például a címedet, a jelszavadat bármihez, és ami a legfontosabb, a hitelkártyád adatait. Ha valaki ezeket az adatokat kéri tőled, az azt jelenti, hogy csak a pénzedre hajt.

Csaló társkereső oldalak

Vannak olyan társkereső oldalak is, amelyeket azért építettek, hogy átverjék a tagjaikat. Csalogató üzenetekkel és egyéb, prémium tagok számára lezárt kapcsolatfelvételi funkciókkal csábítanak. Például, alig hogy regisztráltál egy társkereső oldalra, még profilkép nélkül is, máris kapsz néhány like-ot és üzenetet egy órán belül. De természetesen fizetned kellene ahhoz, hogy láthasd őket, vagy válaszolhass azoknak a tagoknak, akik üzeneteket küldenek neked. 

A sok lájk és a 24 órán belül üzenettől hemzsegő postaláda jellemzően azt jelzi, hogy az adott társkereső oldal átverés.

 

7. Flörtölj és érezd jól magad

Az online társkereső oldalak izgalmassá teszik az új emberek megismerését. Irány, küldj egy like-ot és üzenj valakinek, akit igazán vonzónak találsz. Az online társkeresésben az a nagyszerű, hogy tényleg nincs vesztenivalód, ha szintet lépsz a flörtölős játékban. A társkereső oldalak használata lehetővé teszi, hogy magabiztos és kacér légy, anélkül, hogy az a teher nehezedne rád, hogy mindenkivel lépést tarts, akivel flörtölsz.

Ha nem érdekel, vagy elvesztetted az érdeklődésedet, egyszerűen elmondhatod az igazat az érzéseidről! A távolság miatt könnyebb őszintének lenni. Csak engedd el és érezd jól magad!

Megéri a prémium tagság?

Egyes társkereső oldalak, különösen azok, amelyek komoly kapcsolatokban igyekeznek, korlátozzák a kapcsolatfelvételi funkciókat, csak a prémium tagok számára. Ennek oka az, hogy azt szeretnék, ha minden tagjuk valódi lenne, és ezzel is elősegítik a valódi interakciókat a tagjaik között.

A prémium tagság előnyei:
 

 • Hozzáférés exkluzív ajánlatokhoz
 • Több párjelölt elérése, akik komoly
  kapcsolatot keresnek
 • A kapcsolatfelvétel lehetősége bármelyik taggal
 • Rugalmas tagsági és fizetési feltételek
 • Biztonságosabb, hitelesebb online randi

A prémium tagság hátrányai:
 

 • A tagsági díj magas lehet
 • Általában egy csomagot igénybe kell venned

A prémium tagság megszerzése lehetővé teszi, hogy hozzáférhess olyan funkciókhoz, amelyek kizárólag a prémiumot fizető tagok számára elérhetőek. A legtöbb társkereső oldal, különösen a jó hírűek, általában kizárólag a prémium előfizetők számára biztosítanak produktív funkciókat. Tehát ha tényleg szeretnél valamit kihozni egy társkereső oldalból, akkor tényleg a legjobb, ha prémium tagságot veszel igénybe.

Bár egyes társkereső oldalakon drága a prémium tagság, nem szabad elfelejtened, hogy minél magasabb a prémium tagsági díj, annál több hiteles profil található a társkereső oldalon. Általában a meredek árazású társkereső oldalak garantálják, hogy egy bizonyos időn belül megtalálod a tökéletes társadat, vagy visszaadják a pénzed, vagy ingyenesen adnak egy másik tagsági csomagot.

A társkereső oldalakon kínált prémium tagság biztonságosabbá teszi a társkeresés online, mivel nem küldhet bárki üzeneteket. Elvárhatod, hogy nem kapsz kéretlen és átveréses megkereséseket. 

Ha komolyan gondolod, hogy egy online társkereső oldalon keresztül keresed a szerelmet, akkor a prémium tagsági előfizetés csodákat tesz. Az előfizetés időtartamának rugalmas megválasztásával nem kell túl sok időt és pénzt szánnod egy társkereső oldalra. Szabadon dönthetsz arról, hogy mennyit szeretnél befektetni életed szerelmének megtalálásába.

Mennyibe kerül a prémium tagság?

A prémium tagság költségei is eltérőek az egyes társkereső oldalak márkáinál. Ami közös bennük, hogy prémium előfizetéseiket különböző időtartamú csomagokban kínálják. 

A társkereső oldalak általában 1, 3, 6 és 12 hónapos csomagokat kínálnak. A kedvezmények annál nagyobbak, minél hosszabb a prémium előfizetés. Egyes oldalak 1 hetes ajánlatot is kínálnak, hogy tagjaiknak további rugalmasságot biztosítsanak a társkereső oldalról való kilépéshez, ha kiderül, hogy az adott oldal nem igazán nekik való. Ez lehetővé teszi a tagok számára, hogy ne kötelezzék el magukat teljes mértékben a teljes tagdíj mellett.

Konklúzió

Az online társkeresés rengeteg előnnyel és haszonnal jár, és jó dolgokat hozhat, ha tudod, hol keress, és hogyan maximalizálhatod a kiválasztott társkereső oldalak funkcióit. Az internet lehetővé tette, hogy az online társkeresés virágozzon, és összekapcsolja az egyéneket a világ minden tájáról. Éppen ezért a társkereső oldalak lassan általánossá válnak, amikor az emberek új emberekkel szeretnének találkozni, új barátokat szerezni, vagy romantikus partnert találni. Böngészd át a társkereső irodák széles választékát, és találd meg a számodra tökéletes társkereső oldalt! Sok sikert!

Chris Pleines, a DatingScout szerkesztője
Chris Pleines
A Datingscout alapítója és az Online Dating for Dummies szerzője
Chris 15 évvel ezelőtt alapította a Datingscout-ot, és ma már ő az egyik vezető Online Társkereső Szakértő. Az Online Dating for Dummies c. könyv társszerzője, valamint az Internet egyik legnagyobb online társkereső tanulmányának szerzője, amely 20 millió profilképet analizál mesterséges intelligencia segítségével. Chris számos tévés interjúban és kiadványban is szerepelt, hogy szakértői tanácsot és online ismerkedési tippeket adjon.

GYIK

Információk

Mik azok a társkereső oldalak?

A társkereső oldalak olyan online eszközök, amelyek segítségével komoly vagy szexpartner kereső kapcsolatok céljából ismerkedhetünk meg emberekkel. Számos alkategóriája és szegmense van. Néhány társkereső oldalnak pedig társkereső app megfelelője is van.

Milyen társkereső oldalak léteznek?

A társkereső oldalak nyolc fő típusát különböztetjük meg. Ezek a normál társkereső oldalak, társkereső alkalmazások, társkereső oldalak komoly kapcsolatokhoz, társkereső oldalak alkalmi találkozásokhoz, társkereső oldalak 50 év feletti egyedülállóknak, etnikai társkereső oldalak, felnőtt társkereső oldalak és speciális társkereső oldalak.

Vannak olyan társkereső oldalak, amelyek ingyenes társkereső szolgáltatásokat kínálnak?

A legtöbb társkereső oldal ingyenesen kínálja a regisztrációt és az alapfunkciókat. A fejlettebb funkciók eléréséhez azonban prémium tagságot kínálnak, egyes társkereső oldalak pedig ingyenes próbaidőszakot. Bár vannak teljesen ingyenes társkereső szolgáltatások, ezek általában tele vannak reklámokkal.

Vannak ingyenes társkereső oldalak?

A legtöbb oldalon a társkeresés ingyen van, ahogy a regisztráció és az alapfunkciók is. Mások prémium tagságot igényelnek, hogy kapcsolatba tudj lépni más tagokkal. Egyesek pedig ingyenes üzenetküldést kínálnak azoknak, akik egy másik taggal kapcsolatba kerülnek.

Rendben van, ha hazudok a társkereső oldalam profilján?

A te döntésed, hogy mit írsz a profilodra, de jobb, ha nem hazudsz, mert ezzel hamis reményeket adnál a többi tagnak magaddal kapcsolatban. Dönthetsz úgy is, hogy nem közölsz olyan információkat, amelyeket nem szívesen osztasz meg. A legtöbb oldal csak felhasználónevet használ a tagok azonosítására.

A társkereső oldalak jobbak, mint a társkereső alkalmazások?

A társkereső alkalmazások a társkereső oldalak alá tartoznak, de a mobil alkalmazások segítségével érhetők el, amelyeket a készülékhez csatlakoztatott alkalmazás boltból lehet letölteni. Az úton lévő emberek számára a társkereső alkalmazások jobbak, mivel bárhol, minden gond nélkül használhatják azokat. A számítógépet kedvelők számára a társkereső oldalak kényelmesebbek. Rengeteg olyan társkereső oldal van, amelyet mobil böngészőből is elérhetsz. Csak minimális különbségek vannak néha az elrendezés vagy a különleges funkciók tekintetében.

Mik azok a Elit társkereső oldalak?

Az Elit társkereső oldalak az általad megadott információk alapján hoznak össze a többi taggal. Ez általában az alapinformációk, a külső tulajdonságok és az érdeklődési körök körül forog. Célja általában a hosszú távú kapcsolatok kialakítása. Nézd meg a legjobb partner kereső oldalakat itt.

Milyen társkereső alkalmazások népszerűek ma?

A legnépszerűbb társkereső alkalmazások közé tartozik napjainkban a Randivonal, a Badoo és a Tinder. Összehasonlíthatod őket a Társkereső appok kategóriánkban, hogy megtudd, melyik a legjobb neked.

Használhatóság

Melyek a legjobb társkereső oldalak komoly kapcsolatokhoz?

Rangsoroltuk a legjobb társkereső oldalakat a mai piacon. Kijelöltük a három legjobbat, nézd meg őket, és csekkold az összehasonlító táblázatot is.

Milyen online társkereső tippeket érdemes megfogadni?

Íme néhány tipp, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a társkereső oldalon szerzett tapasztalatokból.

 • Fedezd fel a különböző társkereső oldalakat
 • Bizonyosodj meg róla, hogy a profilod teljes
 • Ellenőrizd alaposan a profilokat, és lépj kapcsolatba velük
 • Érezd jól magad a beszélgetés közben
 • Randizz nyilvános helyeken
 • Légy éber a csalókkal szemben
 • Élvezd jól magad

Használhatom a valódi nevemet a társkereső oldalakon?

A valódi becenevedet feltüntetheted, ha szeretnéd, azokon az oldalakon, amelyekben megbízol, de a teljes nevedet nem. Győződj meg róla, hogy megvéded a személyazonosságodat és a személyes adataidat azzal, hogy óvatos vagy azzal kapcsolatban, hogy mit osztasz meg a társkereső oldalakon.

Biztonság

A társkereső oldalak legálisak?

Manapság több ezer társkereső oldal létezik, és sajnos mindegyiknek megvannak a maga hibái. A hamisítványokat azonban könnyen felismerheted, ha túl személyes adatokat kell megadnod, vagy ha olyasmit kérnek tőled, amit nem közöltek, mielőtt prémiumot fizettél volna, és így tovább. Ennek ellenére még mindig rengeteg olyan oldal van, amelyet valódinak tekinthetsz.

Tagság

Megéri-e a társkereső oldalak prémium tagsága?

A legtöbb esetben igen. A prémium tagság megvéd azoktól a tagoktól, akik nem gondolják komolyan, hogy valódi randevút találjanak, és csak szórakoznak. Akik fizetnek a tagságért, azoknak van mibe kapaszkodni, és egyúttal a fizetési módokon keresztül az oldal is ellenőrzi őket.