A legjobb Elit Társkereső oldalak 2024 Magyarországon

www.elittars.hu

Tagok 80.000
Nemek Aránya

50 %
50 %
 • Legjobb társkereső oldal művelt szakképzett emberek számára, hogy könnyen megtalálják a párjuk
 • Személyiségfelmérés a nagymértékben kompatibilis találatokért
 • A profilokat az ügyfélszolgálat ellenőrzi
 • Korlátozott funkcionalitás fizetős tagság nélkül
 • A tagok 82%-a egyetemi végzettségű
 • A Elittárs tagok több mint 90%-a 30 év feletti
www.randivonal.hu

Tagok 43.000
Nemek Aránya

45 %
55 %
 • Társkereső oldal szingliknek, akik komoly párkapcsolatot szeretnének
 • Egyszerű és felhasználóbarát felület
 • Az egyik legnépszerűbb társkereső Magyarországon 1999 óta
 • Tagjainak 70%-a 30 év feletti
 • Üzenetek küldése csak prémium tagok számára elérhető
 • Személyiségtesztet kínál a jobb párosítás érdekében a párok számára
www.parom.hu

Tagok 90.000
Nemek Aránya

42 %
58 %
 • Társkereső oldal olyan egyedülállók számára, akik komoly kapcsolatot keresnek
 • Pszichológiai megfeleltetést használ, hogy kompatibilis partnerjavaslatokat kínáljon
 • Az oldal “randigaranciát” kínál - ha egy sem jön össze fél év alatt, visszatérítik a tagsági díjat
 • Személyiségtesztjének köszönhetően még hatékonyabb társkeresési élményt nyújt
 • A regisztrációs folyamat gyors és átlátható
 • A férfi profilok száma meghaladja a női profilokét
 • Tagság nélkül csak 7 üzenetet küldhetsz havonta

Szerelmet keresel, de nem tudod, hol kezdd?

Manapság sokan a karrierjük építését helyezik első helyre, és hajlamosak elhanyagolni a randizást. Lehet, hogy kaptál egy esélyt a szerelemre, de elszalasztottad egy remek állásajánlat miatt.

Úgy tűnik, hogy a munkád mellett nincs időd arra a luxusra, hogy eljárj ismerkedni azzal a céllal, hogy találj valakit, akivel talán leélheted a hátralévő életedet.

De végre készen állsz egy elkötelezett kapcsolatra valakivel, akinek az értékrendje megegyezik a tiéddel, miközben még mindig lefoglal a karriered. Mit teszel?

Mind voltunk már így…

Nincs semmi baj azzal, hogy erős, független ember vagy. Sőt, erre büszke lehetsz!

Ugyanakkor azzal sincs gond, ha beismered, hogy bár tudsz egyedül élni, mégis szeretnéd valakivel megosztani az életedet.

Párkapcsolatban lenni csodálatos dolog, főleg, ha a tökéletes társaddal vagy együtt. Az igazi kérdés az, hogy hogyan találod meg ‘az igazit’?

A mai generáció számára, amikor minden sokkal gyorsabb ütemben mozog, általában már nem működik a partnerkeresés hagyományos módja. De ne veszítsd el a reményt! Briliáns elmék létrehozták az elit társkereső oldalakat, amelyek minden bizonnyal illeszkednek a modern életstílushoz.

Mi az az Elit Társkeresés?

Professional Elit Tarskereso

Az Elit Társkeresés olyan társkereső szolgáltatás, amelyet elit társkereső irodák nyújtanak, valamint olyan online elit társkereső oldalak, amelyek összekapcsolják a komoly kapcsolatot vagy akár házasságot kereső igényes egyedülállókat. Mindkét szolgáltatásra jellemző, hogy egy terjedelmes kérdőív és/vagy tudományos személyiségteszt segítségével párosítja össze a szingliket.

Ezeket a fajta társkereső szolgáltatásokat többnyire diplomás egyedülállók, jól képzett, jól kereső és karrierorientált szinglik használják, akik  tartós kapcsolat kialakítása céljából keresnek velük megegyező értékrenddel és háttérrel rendelkező társat. Ezek az igényes egyedülállók tehát az elit társkereső szolgáltatásokat használják, hogy gyorsabban és hatékonyabban találjanak hozzájuk illő társat.

Hogy működnek az elit társkereső irodák?

A professzionális elit társkereső irodák, és általában véve a társkereső irodák gyakorlata a választott ügynökségtől függ, de leggyakrabban így néz ki a folyamat:

1. Első konzultáció

Az első lépés egy személyes találkozó megszervezése, vagy pedig azt kérik, hogy regisztrálj a weboldalukon. A regisztrációt követően meg fognak kérni, hogy építsd fel az online profilodat, amit csak ők látnak majd, ezután felhívnak, hogy megbeszéljetek egy személyes találkozót.

2 Lehetséges partnerekkel való összepárosítás

A kezdeti konzultáció után az elit társkereső irodák áttekintik, hogy mit tudtak meg rólad a találkozás során. Különböző tényezőket vizsgálnak meg, amikor kiválasztják a lehetséges párokat a számodra, mint például:

 • személyes értékrend
 • végzettség
 • személyiség és érdeklődési körök
 • életstílus szokások
 • vallásos meggyőződés
 • gyermekek száma
 • csillagjegy

Mindezeket figyelembe veszik, amikor összevetik, hogy mennyire vagy kompatibilis a hálózatukban szereplő egyedülállókkal..

Az elit társkereső oldalak ugyanezeket az alapelveket követik, amikor összetársítják a tagjaikat a potenciálisan ideális társaikkal. Ezáltal a társkereső irodák szolgáltatásai egy szinten vannak az online elit társkereső oldalak szolgáltatásaival.

3. Randevúk szervezése

Amint a társkereső irodád megtalálta számodra a lehetséges párokat, meg fogja kérdezni, hogy mikor tudnál találkozni velük. Összehoznak neked találkozókat, amelyeken természetesen részt kell venned. A társkereső irodák felajánlják, hogy a találkozás előtt tanácsot és útmutatást adjanak, szükség esetén önfejlesztő javaslatokkal is ellátnak, segítenek felkészülni beszélgetés-indítókkal, akár  még stílustanácsadással is.

4. Randevú utáni visszajelzés

A randevú után a társkereső irodád kérheti, hogy adj visszajelzést a találkozóról. Amennyiben te, vagy akivel találkoztál, nem szeretnétek többször látni egymást, a társközvetítő tiszteletben fogja tartani ezt, és szervez egy újabb randit egy másik lehetséges partnerrel. Ha nem sikerült jól a találkozó, tanácsot is adhatnak, hogy a következő randevún ne történjen meg ugyanaz.

Az elit társkereső oldalak jobb alternatívát jelentenek?

Az egyedülálló, többnyire karrierorientált emberek, akik professzionális elit társkereső szolgáltatást vettek igénybe, beszámolnak arról, hogy megkönnyebbülést jelentett, hogy van valaki, aki időt áldoz arra, hogy hozzájuk illő szingliket találjon. Ennek ellenére sok idejüket felemésztette, és több randira el kellett menniük, mire megtalálták a megfelelő személyt.

Ezen kívül sok más egyedülálló úgy gondolta, hogy nem érte meg az az összeg, amit a professzionális elit társkereső irodákra költöttek. Csak olyan tartós kapcsolatot hozott nekik, amely néhány hónapig vagy évig tartott. Persze ezért is hálásak, de azt mondják, hogy többet nem vennék igénybe a prémium szolgáltatást, mivel minél tovább használod a társkereső iroda szolgáltatásait, annál magasabb a szolgáltatási díj.

A jó hír az, hogy - az online társkeresés növekvő népszerűségének hála - az elit társkereső oldalaknak sokkal nagyobb a szinglikből álló hálózata, így nagyobb esélyt kínálnak arra, hogy a tudományos párkereső módszereik segítségével megtaláld a megfelelő társat.

Néhány ember számára, akik nem szeretnének túl sok időt és pénzt áldozni arra, hogy megtalálják a lelki társukat, az elit társkereső oldalak az ideális választás.

Mik azok az Elit Társkereső oldalak?

Az elit társkereső oldalak forradalmasították azt, ahogy a potenciális párjainkat megtalálhatjuk. Mindössze néhány klikk és húzás, és máris van egy listád a lehetséges partnerekről, akik illenek a személyiségedhez és ahhoz az információhoz, amit megadtál.

Ezek a társkereső oldalak nem azok számára vannak, akik csak alkalmi szórakozást keresnek. Kifejezetten azoknak az igényes egyedülállóknak készültek, akik tartós elköteleződést keresnek egy olyan partnerrel, akivel nagyon jól összeillenek.

Az Elit Társkereső oldalak előnyei

 • Statisztikailag nagyobb esély van a tartós komoly kapcsolatra olyankor, amikor mindkét félnek hasonló szintű az iskolázottsága. Ha olyan partnert találsz, aki hozzád hasonló végzettségű és/vagy ugyanaz az értékrendje, mint neked, nagyobb eséllyel lesznek hasonló élet- és karriercéljaitok. Hogy növeld a siker esélyét, miért ne találj már az elején olyan társat, akivel egyeztek az alapvető dolgokban?

 • Az elit társkereső oldalak megfizethetőbbek, mint egy társkereső iroda, és lehetővé teszik, hogy néhány kattintással felvegyük a kapcsolatot a legkapósabb egyedülálló urak és hölgyek személyre szabott választékával.

 • Egy ideális portál, ahol hasonlóan gondolkodó szinglikkel találkozhatsz. A hasonló érdeklődési körökön túl, az elit társkeresők életstílusa, értékrendje és gondolkodásmódja is hasonló lehet. Mivel egyforma tapasztalatokat szereztetek és ugyanúgy látjátok a dolgokat, valószínű, hogy egy támogatóbb és megértőbb kapcsolat fog kialakulni és virágozni azzal, akivel az oldalon egy párt alkottok.

 • Időmegtakarítás! Az Elit Társkereső oldalak általában tudományos személyiségtesztek és a legmodernebb keresési kritériumok alapján kínálnak pszichológiai alapú megfeleltetést. Ahelyett, hogy végtelenségig böngésznéd a profilokat, hogy megtaláld a megfelelő párt, ezek az oldalak gyorsan beazonosítják a hozzád leginkább illő partnereket, rengeteg hasznos időt spórolva neked.

 • Magas a mérce a belépéshez. Az Elit Társkereső oldalak általában az átlagnál magasabb tagsági díjat kérnek az általuk kínált prémium funkciók miatt. Ez vonzóbbá teszi az oldalt a komoly szándékú tagok számára, a nemkívánatos matchek és csalók száma pedig kevesebb lesz. Általánosságban, a manipulatív szándékú emberek számára ezek az oldalak nem elég kényelmesek, és tisztában vannak azzal, hogy a gyanús viselkedésüket ki fogják szúrni. Ez biztosítja, hogy az ilyen típusú társkereső oldalakon minőségi kapcsolatokat találsz.

Kíváncsi vagy rá, hogy mit tartogatnak számodra az Elit Társkereső oldalak?Próbáld ki ingyen az Elittársat

Hogy működnek az Elit Társkereső oldalak?

Az online párkereső oldalak előrehaladott algoritmus technikákat használnak, amelyek ki tudják számolni, hogy az emberek mennyire illenek össze egymással.

Abból az információból, amit regisztráláskor megadsz, illetve azokból az adatokból, amit a profilodból és a személyiségteszt kérdőívekből gyűjt az oldal, könnyen kiszűri azokat, akikkel megvan az esély a jó kémiára.

A legtöbb elit társkereső oldal nagyon specifikus a személyiségeddel és preferenciáiddal kapcsolatban.

Ezek az oldalak a legegyszerűbbtől a legösszetettebb információkig mindent összegyűjtenek, hogy minél inkább hozzád illő párt találjanak neked.

Intro Elit Tarskereso

A elit társkereső oldalak kicsit másként villantják meg az apró részleteit annak, hogy mit szeretsz és mit nem, és milyen típusokat kedvelsz. Többnyire a családodról, vallási nézeteidről, végzettségedről, szokásaidról és sok egyébről tesznek fel kérdéseket. Néhány kérdés váratlanul fog érni, így jobb, ha felkészülsz arra, hogy teljesen őszintén válaszold meg őket.

A megszokott ‘Dohányzol?’ vagy ‘Milyen gyakran sportolsz?” jellegű kérdések mellett íme néhány kérdés, amire számíthatsz. Bármilyen furcsának is tűnnek, de előfordulhatnak néhány párkereső oldalon:

 • Mi lenne a legvalószínűbb reakciód, ha valaki ártana neked?
 • Ha lehetőséget kapnál, hogy legyen egy szupererőd, mi lenne az, és miért?
 • Ha egy nap alatt el kellene költened 5 millió dollárt, mire költenéd?

Ha tökéletes találati eredményeket akarsz, akkor vedd komolyan az oldalon feltett kérdésekre adott válaszaidat. Ez nem csak abban segít, hogy megtaláld a  párodat, hanem abban is, hogy valakit jobban megismerj. Ezeknek a teszteknek a kitöltése általában nagyjából 20 percig tart.

A párkereső oldalakon található személyiségtesztek többnyire a Big Five Személyiségmodellen vagy a DISC személyiségteszten alapulnak.  Előbbi szerint a személyiségnek öt fő dimenziója létezik:

 • Nyitottság a tapasztalatszerzésre (kíváncsi vagy óvatos)
 • Lelkiismeretesség (rendszerető vagy rendetlen)
 • Extroverzió (társaságkedvelő vagy magának való)
 • Kedvesség (együttérző vagy érzéketlen)
 • Érzelmi labilitás (ideges vagy magabiztos)

Míg a DISC teória a következő 4 jegy alapján jellemzi a személyiséget: dominancia, indíték, megadás, alkalmazkodás.

Azok a találati javaslatok, amiket kapni fogsz, az oldal személyiségtesztjére adott válaszaid  kiértékelésén alapulnak. Ezért kijelenthetjük, hogy ezek mögött a partnerjavaslatok mögött tudomány áll, és a személyiségjegyeid kompatibilisek azokéval, akikkel az oldal összepárosít.

FIGYELMEZTETÉS: ha nem jól válaszolsz a személyiségtesztre, azzal elronthatod a találataidat is. Szánj rá elegendő időt, hogy válaszolj a kérdésekre. Minden kérdést gondosan arra terveztek, hogy egy életre szóló párt találj általuk.

Neked valók az Elit Társkereső oldalak?

Talán azon tűnődsz, hogy melyik társkereső oldalt válaszd, ami teljesen érthető. Azt javasoljuk, hogy először és leginkább azt tisztázd, hogy milyen típusú párkapcsolatot keresel, és miért csatlakozol ismerkedős oldalakhoz.

Ha kétségeid vannak afelől, hogy az elit társkeresés neked való, akkor ez a lista segíteni fog megértened, hogy a megfelelő randioldalt keresed-e.

Az Elit Társkereső oldalak jók neked, ha:

✓ Komoly párkapcsolatot keresel

✓ Olyan partnert keresel, aki rendelkezik egy bizonyos szintű intelligenciával, végzettséggel és társadalmi státusszal.

✓ Kényelmesen szeretnél párt keresni bármikor

✓ Szívesebben megismersz valakit még azelőtt, hogy találkoznál vele

✓ Nem okoz gondot, hogy specifikus információkat megossz magadról online

✓ Szívesebben választasz a társkereső irodáknál olcsóbb megoldást

Nem neked valók, ha:

✘ Alkalmi randikra szeretnél járni

✘ Nem akarsz pénzt áldozni arra, hogy megtaláld a legjobban hozzád illő párt

✘ Nem bízol azokban, akiket online ismersz meg

Most, miután kielemezted, hogy egy Elit Társkereső oldalt keresel-e, könnyen eldöntheted, hogy egy ilyen oldalra való feliratkozás vajon helyes lépés-e a számodra.

Ingyenes vagy prémium Elit Társkereső oldalak és alkalmazások?

Amikor az elit társkeresők használatáról van szó, ne feltételezd, hogy csak azért, mert ingyenes egy oldal, meg is fogja érni. Ha szeretnéd a lehető legélvezetesebbé tenni az élményt, jobb ha tudod, hogy a különböző szolgáltatók hogyan segíthetnek ebben.

Ahogy talán már tudod, ezek a társkereső oldalak lehetnek ingyenesek vagy fizetősek. Mindkét féle tartogathat ígéretes találatokat neked, azonban vannak olyan funkciók, amiket csak a prémium oldalakra való regisztrálással tudsz kihasználni.

Az ingyenes oldalak pénztárcabarátok, és nagy tagbázisukban gyakran mindenféle társadalmi osztály képviselteti magát; azonban akadémiai hátterű és magasabb karriert befutott embereket sokkal inkább a prémium oldalakon fogsz találni. Ezenkívül, az ingyenes oldalak egy egyszerű algoritmust használnak a meccseléshez. Ez azt jelenti, hogy nem fogsz specifikus, megfelelően rád szabott ajánlási listát kapni.

Az ingyenes oldalakra gyakran könnyebben lehet regisztrálni, ezért sok egyedülálló számára nagyon vonzóak. De éppen emiatt az oldal biztonsága veszélyben van, és nagyobb az esélye, hogy kamu profilokkal és szélhámosokkal találkozol majd.

Gondolkodj el ezen! Szerinted azoknak a többsége, akik ingyenes profillal regisztrálnak egy online párkeresőre, komoly szándékkal, hosszú távra keresnek partnert? Valószínűleg nem, hiszen sokan lehetnek ott unalomból, és esélyes, hogy pusztán ingyenes időtöltést keresnek.

Ha olyasvalakit akarsz találni, aki ugyanolyan komolyan keres tartós kapcsolatot, mint te, akkor olyan oldalakat érdemes keresned, amelyek alap és prémium előfizetést is kínálnak.

Az ilyen oldalak használatát elkezdheted egy ingyenes profillal, hogy kipróbáld őket, és elég akkor váltani magasabb csomagra, ha élvezetes volt az ingyenes használat. Ha prémium tagságra váltasz ezeken az oldalakon, akkor többször jársz majd sikerrel, és jobb élményeket fogsz szerezni.

A prémium Elit Társkereső oldalak előnyei

premium is better

Jobb felhasználói élmény az oldalon

Prémium felhasználóként sokkal könnyebb navigálni az oldalon, mintha csak standard felhasználó lennél.

A magasabb csomagod egyik előnye, hogy megszűnnek az idegesítő reklámok, amelyek egyébként bárhol felugorhatnának. Kiváltságaid részeként elsőbbséget élvezel majd akkor is, amikor az ügyfélszolgálathoz fordulsz.

Vannak olyan oldalak, ahol a prémium tagság velejárója, hogy valaki személyesen végigkalauzol az oldalon, és segít neked, amikor gondod adódik a profiloddal.

Pontos és stílusos találatok

A neked ajánlott találatok pontossági szintje megnő, amikor fizetős elit társkereső oldalt használsz. Ennek oka az, hogy ezek az oldalak tudományos alapú személyiségtesztet használnak, amit minden tagnak kötelező kitöltenie.

Az ebből a tesztből gyűjtött információk segítségével az oldal megtalálja a hozzád illő egyedülállókat. Ezáltal nagy valószínűséggel olyanokkal leszel összepárosítva, akik szinte 100%-ig hasonlítanak arra, amit meghatároztál, és olyanokkal, akik legjobban illenek a te személyiségedhez.

Ezeken az oldalakon nem csak olyanokkal találkozol, akikkel közös az értékrendetek, és rájuk illik mindaz, amit előnyben részesítesz, hanem egyúttal olyanokkal, akik komolyan elhatározták, hogy találjanak valakit. Többnyire ők azok, akik anyagilag tehetősek és érettek annyira, hogy tudjanak kezelni egy elkötelezett kapcsolatot.

Szeretnéd megtalálni a potenciális szerelmedet?Találd meg a tökéletes párt

Randi tippek az Elit Társkereső oldalakon

Nyomasztó tud lenni, amikor először beleveted magad az ismerkedés világába, ezért itt van néhány útmutatás számodra, hogy segítsenek elindulni az online párkereső utazásodon.

Az elit társkereső oldalak által megkövetelt hosszadalmas profilbeállítás és regisztráció kiszűri azokat, akiknek nem igazán van idejük kérdéseket olvasgatni és rendesen válaszolni azokra. Ezért ezeken a társkereső oldalakon elvárható, hogy komoly szándékú egyedülállókkal találkozz! Ezeken az oldalakon a tagok többsége akadémikus végzettségű, stabil karrierrel rendelkező, intellektuális ember, és olyan diákok, akik okosak és szellemesek.

First Time Elit Tarskereso
 • Részletes profil létrehozása

Ha már próbáltál randiappokat, talán ledöbbensz azon, mennyivel máshogy megy a profil létrehozása egy elit társkereső oldalon az egyszerű ismerkedős applikációkhoz képest. A legtöbb esetben az elit társkereső oldalakon részletesebbek a profilok, mint az appokon.

Valószínűleg személyiségteszteket kell majd kitöltened és kérdéseket kell megválaszolnod magadról ahhoz, hogy teljes legyen a profilod. Ez segíti majd az oldal algoritmusát, hogy olyan szingliket találjon, akik illenek hozzád, ezért bőven megéri rászánni az időt és energiát a részletes profilod felépítésére!

 • Előnyös profilkép feltöltése

Habár lehet lehetőséged az anonimitásra az elit társkereső oldalakon, a profilkép feltöltése erősen javasolt, hiszen ez kétségkívül több figyelmet fog vonni a profilodra. Ezért egy nagy felbontású kép, ahol látszik az arcod, vagy még inkább, egy teljes

 • Legyél aktív felhasználó

Ha rendszeresen aktív vagy a társkereső oldalon, az növelni fogja esélyeidet az Igazi megtalálására. A randioldalak növekvő népszerűségének köszönhetően minden nap új tagok csatlakoznak, így ha online vagy az oldalon, az növeli a profilod népszerűségét és több tag fog kapcsolatba lépni veled.

A lehetőségek száma végtelen!

Az emberek különböző dolgokat részesítenek előnyben, főként ha arról van szó, hogy kivel akarnak megöregedni. Ha nagyon specifikusak az igényeid, az online társkereső szolgáltatások segíthetnek megtalálni a tökéletes személyt, akik meg fog felelni neked.

Amit személyesen talán lehetetlen megtalálni, valójában olyan egyszerű lehet, mint megnyomni a megfelelő gombokat és kérdésekre válaszolni az online párkeresés világában. Itt korodbeli, veled egyforma végzettségű, vallású, értékrendű és más szempontokból hasonlító emberekkel találkozhatsz.

Elit Társkereső oldalak minden típusnak

Ha olyasvalaki vagy, akinek specifikus igényei vannak, nem kell azon aggódnod, hogy nehéz lesz párt találnod. Sok olyan elit társkereső oldal létezik, amelyek bizonyos csoportokat szolgálnak ki; ezeket ki tudod próbálni és lecsekkolhatod őket.

 • Diplomás társkereső 

A magasan iskolázott igényes egyedülállók vagy diplomás egyedülállók számára, akik a sajátjukkal megegyező iskolai végzettségű és ugyanolyan karrierorientált életstílusú partnert keresnek, az elit társkereső oldalak az ideális platform. Ezek a társkereső oldalak tudományos alapú ismerkedési módszert biztosítanak ahhoz, hogy könnyen és hatékonyan megtaláljuk a tökéletes társat.

 • Keresztény társkereső   

Az elit társkereső oldalakon a vallásos egyedülállók is magabiztosan kereshetnek és találhatnak hozzájuk illő, ugyanolyan vallási beállítottságú és értékrendű társat, akivel boldog, tartós kapcsolatot tudnak felépíteni.

 • Társkeresés 50 felett 

Nem kell tovább keresgélniük az 50 feletti egyedülállóknak sem, akik partnert keresnek és szeretnének továbblépni egy szakítás vagy válás után, . Az elit társkereső oldalak kiszolgálják az 50 feletti szingliket is, ez a korcsoport nagy számban képviselteti magát ezeken az oldalakon, ami növeli az esélyét annak, hogy a korcsoporton belüli társat találj, ha számodra ez fontos.

Végezetül

Nem kell, hogy az Igazi megtalálása olyan nehéz legyen és olyan sok időbe teljen. Az Elit társkereső oldalak lehetővé teszik, hogy gyorsabban és sokkal könnyebben megtaláld az ideális párodat.

Az ilyen oldalak speciális párkereső algoritmusaival biztos lehetsz benne, hogy megtalálod, amit keresel, bármi is legyen az - legyen az komoly párkapcsolat, vagy a megfelelő partner, akivel oltár elé járulhatsz. Böngészd az Elit Társkereső oldalakrólírt véleményeinket, és kezdd meg utazásodat a szerelem megtalálásért.

Chris Pleines, a DatingScout szerkesztője
Chris Pleines
A Datingscout alapítója és az Online Dating for Dummies szerzője
Chris 15 évvel ezelőtt alapította a Datingscout-ot, és ma már ő az egyik vezető Online Társkereső Szakértő. Az Online Dating for Dummies c. könyv társszerzője, valamint az Internet egyik legnagyobb online társkereső tanulmányának szerzője, amely 20 millió profilképet analizál mesterséges intelligencia segítségével. Chris számos tévés interjúban és kiadványban is szerepelt, hogy szakértői tanácsot és online ismerkedési tippeket adjon.

GYIK

Információk

Melyik online társkereső oldalt válasszam?

Ez nagyrészt attól függ, hogy milyen típusú társat és párkapcsolatot keresel. Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor ezeknek  a megbízható elit társkereső oldalaknak a felfedezése az ideális választás.

Mik az elit társkereső oldalak előnyei?

Az elit társkereső oldalak előnyei, hogy személyiségtesztet kínálnak, amelyek a legjobban hozzád illő tagokkal fognak összepárosítani, és megfizethetőbbek, mint a professzionális párkeresők. Az online ismerkedés egyre növekvő népszerűsége miatt a tagok széles választékából választhatsz, és a személyiségteszted eredménye alapján kiszűrik azokat a találatokat, akik nem kompatibilisek veled, így a kiválasztási folyamat sokkal egyszerűbb, időhatékonyabb és hatásosabb.

Miért olyan fontos, hogy a megfelelő online társkereső oldalt válasszuk?

Bár szórakoztató lehet az ingyenes társkereső oldalak és appok felfedezése, hosszútávon azt veheted észre, hogy rengeteg időt töltesz cseteléssel és olyan randikkal, amelyek csak az idődet emésztik fel, de nem kielégítőek. Ha eldöntötted, hogy milyen típus párkapcsolatot keresel, a véleményeink segíthetnek dönteni abban, hogy mely oldalakba éri meg befektetned.

Melyek a jelenleg népszerű Elit Társkereső oldalak?

Értékeltük a legújabb párkereső oldalakat, és megvan a top hármas listánk. Nézd meg itt összehasonlító táblázatunkat.

Léteznek olyan Elit Társkereső oldalak, ahol házastársat találhatok?

Igen. A legtöbb Elit Társkereső oldal célja a hosszútávú kapcsolatok kialakítása. Nézz meg néhány példát itt.

Költségek

Mennyibe kerülnek a magyar társkereső oldalak?

Többnyire minél hosszabb az előfizetési időszak, vagy minél több kreditet vásárolunk, annál megfizethetőbbek az online társkereső oldalak. A magyarországi társkereső oldalak prémium tagsági csomagjai 500-5000 Ft között ingadoznak havonta vagy kreditcsomagonként.