Kicsoda Chris Pleines?

Autor Chris Pleines

Chris Pleines a müncheni Ludwig Maximilian Egyetemen szerzett médiainformatikai diplomát 2011-ben. Tanulmányai ideje alatt nagyon alacsony volt a nők aránya ezen a karon, ami arra késztette, hogy megvizsgálja, milyen lehetőségeket rejt az online társkeresés. Sajnos nehéz volt azonnal jó társkereső szolgáltatást találnia, és az online ismerkedős oldalakról olvasott információk többsége elavult vagy pontatlan volt. Ennek köszönhetően 15 évvel ezelőtt Chris elkezdett egy blogot, amelyen megosztotta az online társkereséssel kapcsolatos tapasztalatait, majd nem sokkal ezután elindította a Datingscout weboldalt. Ma a Datingscout a legátfogóbb informatív oldal az online társkereséssel kapcsolatban – több mint 3.053 értékeléssel. Chris Pleines azzal is szélesítette hatókörét, hogy több mint 19 országban értékelte ki az online társkereső szolgáltatásokat.

Interjúk Chris Pleinesszel

A Datingscout megalapítása óta több mint 800 alkalommal hivatkoztak már Chris Pleines értékeléseire és cikkeire. A magazinok, weboldalak és folyóiratok gyakran támaszkodnak a Datingscout által nyújtott kiterjedt információkra, amikor az online társkeresést érintő témákkal foglalkoznak.. Chris Pleines a német mainstream média figyelmét is felkeltette, és szerepelt a "Pro7" és az "RTL" csatornákon, a "Galileo" és az "ARD Mittagsmagazin" című műsorokban is. Több mint 15 év tapasztalattal a hátuk mögött, a Datingscout szerkesztői csapatának szakértelme már arra is kiterjed, hogy naprakész statisztikákat, adatokat, véleményeket és az online társkeresés valamennyi területére vonatkozó válaszokat is magában foglalja.

Amennyiben interjúpartnert keresel az online társkeresés témakörében, örömmel fogadjuk, ha médiaoldalunkon keresztül felveszed velünk a kapcsolatot. Ezen az oldalon megtalálod az összes interjút, tévéműsort, weboldalt és magazint is, amelyekben Chris Pleines és a Datingscout szerepel.

Interju
Interju
Zoosk

Tanulmányok

US Study Book Cover

Chris Pleines vezette a világon az első olyan tanulmányt, amely mesterséges intelligencia segítségével online társkereső profilképeket analizált. Több mint 20 millió képet értékeltek ki, hogy megállapítsák, miben különböznek az online társat keresők motivációi többek között olyan szempontok alapján, mint a korcsoport, nem, és ország. Ez a kiterjedt, 87 oldalas profilkép tanulmány lenyűgöző betekintést nyújt abba, hogy az egyedülállók mennyi különböző és változatos módon mutatják be magukat, amikor online ismerkednek.

A profilkép tanulmányról szóló információkat itt találod.

A Ludwig Maximilian Egyetemmel való együttműködés

2016-ban Chris Pleines a müncheni Ludwig Maximilian Egyetemmel közösen publikált egy Facebook tanulmányt. A tanulmányból kiderült, hogy az elmúlt években mennyire változatossá váltak a szinglik társkereső preferenciái, és miért olyan fontos a megfelelő online társkereső szolgáltatás kiválasztása. Ennek a tanulmánynak az eredményei vezettek a "Társkereső barométer" megalkotásához, amely egy online társkereső ajánlási eszköz. Az eszköz segítségével az egyedülállók személyre szabott ajánlásokat kaphatnak arra vonatkozóan, hogy mely társkereső szolgáltatások a legmegfelelőbbek számukra.

Mi motiválta Chris Pleinest a Datingscout elindítására?

Rengeteg online társkereső szolgáltatás közül választhatunk, amelyekről azonban nem áll rendelkezésre túl sok hasznos információ. Ennek eredményeként a Datingscout csapat célja az, hogy alaposan letesztelje az online társkereső szolgáltatásokat, és valamennyi társkereső oldalról és alkalmazásról értékes, objektív véleményt nyújtson neked, olvasónknak, és ezen szolgáltatások felhasználójának.

Online Dating for Dummies - A Könyv

Chris Pleines az Online Dating für Dummies c. könyv társszerzője. A könyv arra törekszik, hogy segítséget nyújtson az egyedülállóknak társat találni online, sok gyakorlati tippel és trükkel ellátva őket, kezdve a társkereső szolgáltatás kiválasztásával az első randevúig. Vicces, mégis informatív stílusban taglal olyan fontos dolgokat, amelyeket minden online társkeresőnek figyelembe kellene vennie.

Ez a könyv kötelező olvasmány, ha szeretnél jól felkészülve navigálni az online társkeresés dzsungelében.

Online Dating für Dummies

Chris Pleines Online profiljai

19 országban teszteltünk társkereső szolgáltatásokat: